پسرم امروز ۶ماهش تموم شد دو روزه ک شبا بی قراری میکنه و شیر که میدم بخوابونمش همه شیری ک خورده رو بالا میاره رفلاکس هم اصن نداشت فقط دو روزه اینجوری شده نمیدونم مال چیه درضمن ده روزه ک فرنی بش میدم دو روزه ک بادام ب فرنی اضافه کردم ممکنه مال اون باشه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شایط آلرژی داره ب بادوم ،یا اینکه ویروسیه ببرش دکتر عزیزم شایدم بهش خیلی زیاد میدی وقتی بیدار میشه دیگه بهش شیر نده یا کم بده رو دلش سنگینی میکنه میاره بالا...
چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"