2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 106 پست
اوه پ چ خوش خیالم پس الکیه دیگه خوندن حالا برا اشنایی شرکت کنم دیگه

اره واسه اشنایی شرکت کن

اگ هم میخای بت میگم چی بخونی

حداقل احتمالش وجود داره

اگ رو روال بخونی

من دانشجوی پرستاریم

ولی خودمم امسال کنکور میدم

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی کاربری قبلیت چی بود؟

ی مدت ک خواننده خاموش بودم تا بالاخره بعد چندین وقت عضو شدم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
چکار به اونا داری سعی کن خودت پرستار با وجدانی بشی

اره،اخه وجهش هم بده،خیلیا برا این رشته بد میگن

هر چند مردم ک برا عرض چیزی حرف دارن،اما نمیدونم چرا ب این علاقه ندارم 

اما شاید از اخر هم همین رو بخونم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
اره واسه اشنایی شرکت کن اگ هم میخای بت میگم چی بخونی حداقل احتمالش وجود داره اگ رو روال بخونی من ...

مرسی گلم ،بسلامتی 

چ مد نظرت میخوای بخونی؟

مرسی گلم ،بسلامتی  چ مد نظرت میخوای بخونی؟

کنکور میدم ببینم رتبم چ حدودی بشه

هر چی شد بعد تصمیم میگیرم😀

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
کنکور میدم ببینم رتبم چ حدودی بشه هر چی شد بعد تصمیم میگیرم😀

خخخخخ بسلامتی موفق باشی ان شاالله

چکار به اونا داری سعی کن خودت پرستار با وجدانی بشی

در مورد تراز،و منطقه و اینا هم لطفا ی مختصر توضیح بده گلم😶

اخه فيزيك برا تجربيا تاثير دارع چون سخته

اره شنیدم گلم 

حالا ان شاالله بتونم بخونم

پس روزه نمیتونم بگیرم_ اسم کتابای کمک درسی رو میگی قربونت اخه کتاب ندارم باید برم کتابخونه

عزیزم محاله قبول بشی قبلا دانشگاه ملی رفتی بعدشم تو ک کنکور ثبت نام نکردی تاریخش بهمن برا سال ۹۹منظورت؟

عزیزم محاله قبول بشی قبلا دانشگاه ملی رفتی بعدشم تو ک کنکور ثبت نام نکردی تاریخش بهمن برا سال ۹۹منظو ...

ن گلم امسال

به نظر من رو زیست سرمایه گذاری کن برو ببین از هر فصل میانگین چند تست میاد اونایی رو بخون که در تست ترن، برای شیمی بدون شک موج آزمون نشر الگو بگیر این کتابچه بخونی تا ۶۰ راحت میزنی.

ریاضی مباحث پر تست مثل انتگرال و مشتق دو احتمال رو بخون.

فیزیکم سعی کن تو این مدت باقی مونده تیپ سوالای کنکور کار کنی چون اکثرا مشابهن.

عمومی هم رو دینی و زبان خیلی انرژی بذار چون درصد گرفتن تو اینا آسونه ادبیاتم قرابت بخون بیشتر.

موفق باشی برای منم یس بخون خیلی نیاز دارم.

یه دختر با آرزوی بزرگ ولی شدنی
به نظر من رو زیست سرمایه گذاری کن برو ببین از هر فصل میانگین چند تست میاد اونایی رو بخون که در تست ت ...

مرسی گلم،ممنون بابت توضیحات

ببخشیدادبیات قرابت چیه؟

چشم ان شاالله میخونم حتما،التماس دعا

مرسی گلم،ممنون بابت توضیحات ببخشیدادبیات قرابت چیه؟ چشم ان شاالله میخونم حتما،التماس دعا

این که شعر میدن میگن این با کدومش هم مفهومه یا از کدوم یکی مفهومش دوره.

ممنون محتاجیم به دعا.

یه دختر با آرزوی بزرگ ولی شدنی