2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 106 پست
باشه هرطور صلاح ميدوني  پس فيزيكم بخون

عزیزی،ان شاالله

اتفاقا از همین ریاضی فیزیک خوشم نمیاد،اینا خیلی مشکلن واسم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
اگ بخام واقعیت رو بت بگم در بهترین حالت ممکن میتونی ۴۰ تا ۵۰ هزار بشی در اینصورت هم مجاز ب انتخاب ...

اوه مرسی عزیز،از دیگه ن رشتم بود،فرصت کم 

چ رشته هایی رو شامل میشه؟

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررررسی گلم فیزیک رو کدوم بخش؟ بعد اینا از کتابای دبیرستان رو بخونم یا همون کتابای ک معرفی کردی؟

از کتاب تست دیگه

فیزیک حرکت شناسی و دینامیک و الکتریسیته ساکن رو کلا حذف کن فصل های آخر سال چهارم آسونه و ازش خوب تست میاد نورشناسی گرما مغناطیس هم تونستی بخون

زیپ انتشارات اندیشه فائق تو این فرصت کم بهترین گزینه هست تالیف احمد مصلایی!

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
راستی دور مامایی رو هم خط بکش که آمار بیکاری تو این رشته بیداد میکنه عوضش برای داروسازی فیزیوتراپی ک ...

عه؟باز من گفتم بهتره

از پرستاری ک بدم میاد

دارو سازی خوبه

پس اینا بهترن

از کتاب تست دیگه فیزیک حرکت شناسی و دینامیک و الکتریسیته ساکن رو کلا حذف کن فصل های آخر سال چه ...

مررررررسی عزیز

اخه سخته،در مورد تجربی زیاد چیزی نمیدونم برا این میگم شاید نرسم

حالا امسال تمام تلاشتو بکن اگه نشد برای سال بعد اقدام کن پسر هم نیستی که دغدغه سربازی داشته باشی!

عه؟باز من گفتم بهتره از پرستاری ک بدم میاد دارو سازی خوبه پس اینا بهترن

چرا از پرستاری بدت میاد؟

بازار کارش عالیه

تازه میتونی مهاجرت هم کنی!

حالا امسال تمام تلاشتو بکن اگه نشد برای سال بعد اقدام کن پسر هم نیستی که دغدغه سربازی داشته باشی!

اره گلم ان شاالله

اخه سال دیگه باز معلوم نیس همسرم بزاره یا ن،امسال ب زور گذاشت

اونم دید وقت کم😂😀میخواست بگه دیدی نشد

زیست شناسی زمین شناسی شیمی شاید حساب داری گیاه شناسی و اینا

ن😭😭😭😭😭

چرا از پرستاری بدت میاد؟ بازار کارش عالیه تازه میتونی مهاجرت هم کنی!

اخه راستش حالا ب پرستارای عزیز بر نخوره،ی عدشون اصن وجدان کاری ندارن،یجوری کلا انگار توهم دکتری دارن بضیاشون،خوشم نمیاد

واسه پرستاری مامایی رادیو فیزیو علوم ازمایشگاه حتی ازاد هم باید زیر ۸ هزار بشی عزیزم

اوه پ چ خوش خیالم

پس الکیه دیگه خوندن

حالا برا اشنایی شرکت کنم دیگه

اخه راستش حالا ب پرستارای عزیز بر نخوره،ی عدشون اصن وجدان کاری ندارن،یجوری کلا انگار توهم دکتری دارن ...

چکار به اونا داری سعی کن خودت پرستار با وجدانی بشی