2777
2789

خبر فوری: برنامه جدید ماه ماه با اجرای بنیامین بهادری که یکی از خوانندگان پاپ و مشهور ایران است جایگزین برنامه چند ساله و محبوب ماه عسل با اجرای آقای احسان علیخانی شد. «ماه ماه» که در سکوت خبری کامل آماده شده و حتی نام برنامه هم فاش نشده است پیش از اذان مغرب روی آنتن شبکه سوم سیما خواهد رفت و تهیه این برنامه تلویزیونی نیز بر عهده سید علی احمدی خواهد بود.

بنیامین بهادری خواننده پاپ ایرانی است. این خواننده تاکنون چندین آلبوم و تک آهنگ منتشر کرده است. بهادری که یکی از خواننده‌های نام‌آشنای پاپ در ایران است، تاکنون بیش از صد کنسرت برگزار کرده است. وی همچنین پیش از این قرار بود یک برنامه تلویزیونی را اجرا کند؛ این برنامه اما با اجرای بنیامین بهادری روی آنتن نرفت. بنیامین بهادری پیش از این قرار بود برنامه «تب تاب» را برای همین شبکه اجرا کند؛ اما به یک‌باره باربد بابایی جایگزین او شد.

با قطعی شدن جایگزینی برنامه ماه عسل با برنامه ماه ماه که در ایام ماه رمضان  از شبکه ۳ سیما پخش می شود، بسیاری در پی حضور در برنامه ماه ماه و یا ارسال سوژه ها به این برنامه هستند. برنامه ای که جایگزین برنامه ماه عسل شده است و اجرای آن را بنیامین بهادری بر عهده گرفته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چ کنیم تحمل میکنیم

تنوعه 

سال دیگه اشالا خود احسان بیاد

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

من اولاش میگفتم هیچی جایگزین ماه عسل نمیشه!

امروز که محرمانه خانوادگی نشون داد،بی صبرانه منتظر ماه ماهم!😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
از شبکه سه حذف شد برنامه بنیامین  الان خبر اومد

دیدم امشب پخش نشد

چرا حذف شد؟ کدوم شبکه مخاد بذارتش؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
با امضات گریه کردم😭😭😭😭😭😭

عزیزم❤💔💔😞

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱