2777
2789
عنوان

مراکز غربالگری خوب در تهران

17861 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها لطفا راهنمایی کنید دکترم برای سونو و غربالگری اول نیلو رو معرفی کرده اما زنگ زدم اصلا وقت ندارن اون روزی که دکتر نوشته برام شمال یا شرق تهران جایی که کارشون دقیق باشه معرفی می کنید که وقت بگیرم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرق دکتر صدری 

سمت همون نیلو دکتر فریور فرزانه 

دکتر صانعیم خوبه 

اتفاقا نیلو توی ان تی خیلی جنسیتو اشتباه می گه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من سونو گرافی هامو همشو رفتم خورشید فلکه سوم تهرانپارس کارش خوبه مطمئنی نیلو گفت وقت نداره؟  ...

آره واسه دوشنبه گفت اصلا وقت نیست سه شنبه هم صبح یکی رو بفرست پذیرش بشی شب ما بین مریض بری به اونجا دوریم نمی تونم دوبار برم تو یه روز 

هم سونو هم غربالگری رو انجام می دن ؟ آخه تعیین جنسیتم داره تو این غربالگری که دکتر نوشته . 

سونو و تعيين جنسيت رو انجام ميدن

كارشون خيلي دقيقه

ولي غربالگري نه

غربالگري خوب سمت شرق جايي ك خودم ميرفتم بزرگراه رسالت روبروي دنياي نور ازمايشگاه رسالت 

خيلي كارشون دقيقه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

سونوگرافی دکتر خرم نژاد تو زعفرانیه اس

کارشون دقیقه 

ولی من رفتم نذاشت شوهرم بیاد تو 

منم دفه بعد رفتم یه جایی تو ستارخان بود نزدیک محل کار شوهرم

دکترشم خانوم بود و خیلی مهربون بودن و کارشونم خوب بود

مرسی عزیزم از قبل باید وقت گرفت ؟  

نه عزيزم هيچ كدومه اينا وقتي نيس

صبح برو اول ازمايشتو ازمايشگاه بده 

بعدش از اونجا برو دكتر صدري اسمتو مينويسه صدات ميكنه ميري تو 

دكتر صدري كارش واقعا عاليه 

همسرت هم ميتونه بياد داخل

يه سي دي هم از ني ني بهت ميده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نه عزيزم هيچ كدومه اينا وقتي نيس صبح برو اول ازمايشتو ازمايشگاه بده  بعدش از اونجا برو دكتر ص ...

مرسی عزیزم از راهنمایی کاملت یه خورده آروم شدم استرس گرفته بودم . 🌹