2821
2789
عنوان

بیبی چک

255 بازدید | 43 پست

امروز ۲۴ پریمه و ده روز از امپولم میگذره دو روز پیش تاحالا منفی شده بیبیم. الان نباید نشون میداد بیبیم؟ کی مث من بوده و بعدش مثبت شده؟ خیلی ناراحتم چون اسپرم شوهرم ضعیفه منمتنبلی دارم اینماه کلی دارو خوردیمو تقویت شدیم کلی امید داشتیم. کی مث من بوده و امپول زده و ۲۴ دورش منفی شده ولی باردار بوده؟ لطفا بگید

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه مثبتم باشه ازالان نشون نمیده باید موعدت بشه 

اخه امپول زدم تخمگ گذاری مشخصه طبق حساب من امروز باید از لقاح ۹ روز گذشته باشه اگه لقاح باشه. نشون نمیده مگه بعد نه روز؟😔

اخه امپول زدم تخمگ گذاری مشخصه طبق حساب من امروز باید از لقاح ۹ روز گذشته باشه اگه لقاح باشه. نشون ن ...

بنظر من بازم زوده الان نشون نمیده 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
شما مشکلت چیه باردار نمیشی؟البته ببخشید فضولیه اگه دوس داشتی جواب بده

این ج حرفیه.من تنبلی دارم لتروزولو کلومیفن خوردم ۱۴ سیکل انپول اچ سی جی زدم شوهرمم اسپرمش تحرک نداره. نزدیک دوساله اقدامم خیلی امید داشتم کلی نذر کردم. 

اخه امپول زدم تخمگ گذاری مشخصه طبق حساب من امروز باید از لقاح ۹ روز گذشته باشه اگه لقاح باشه. نشون ن ...

حالا از کجا میدونی لقاح همون لحظه بوده😥گوگل بزن مراحل لقاح باعکس و توضیح میاره

👪
زود زدی عزیزم استراحت کن استرسم نداشته باش امیدت ب خدا باشه

یعنی ممکنه مثبت شه؟ اخه ۹ روز از تخمک گذاریم گذشته

حالا از کجا میدونی لقاح همون لحظه بوده😥گوگل بزن مراحل لقاح باعکس و توضیح میاره

اخه تخم گذاری همون روز باید میبود ک رابطه داشتیم اون روز نمیدونم دیگه. انقد سرچ کردم اطلاعاتو ک گیج شدم

این ج حرفیه.من تنبلی دارم لتروزولو کلومیفن خوردم ۱۴ سیکل انپول اچ سی جی زدم شوهرمم اسپرمش تحرک نداره ...

چندوقته اقدامی؟مشکل منم تنبلی وشوهرمم تحرکش کمه😔منم این ماه کلی دارو وآمپول شوهرم روزی۵.۶تا قرص خورده ولی خبری نیست انگار😢درد پریود دارم فردا موعدمه

👪
خب خیلی زوده حداقل بزار روز موعد یا مثلادوروز قبلش شاید نشون بده اگه عجله داری آزمایش نشون میده

خودمم پشیمون شدم ک تست زدم استرسم بیشتر شد. 

اخه تخم گذاری همون روز باید میبود ک رابطه داشتیم اون روز نمیدونم دیگه. انقد سرچ کردم اطلاعاتو ک گیج ...

ببین دیگه نزن تا موعدت ک فقط استرسه من۲روز پیش بی بی زدم مثبت شد فرداش زدم منفی شد بدجور خورد تو پرم😭

👪