بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه معلوم نشد. البته سونو آخر یه جایی رفتم دکتر خیلی با دقت گوش کرد و خیلیم طول کشید بعد یه چیزی نوشت سر درنیاوردم به دکترمنشون دادم گفت برو ان اس تی بده و بعدش گفت مشکلی نیست ولی فکر کنم فهمیده بود اون سونوگرافیه ولی چیزی نگفت
دکترا مگه متوجه نمیشن ؟ طفلی خدا شفش بده طفل معصوم😔😞 تو بارداری زیاد غصه خوردی و گریه کردی ...
دکترو بعد متولد شدنش تو بیمارستان فهمیدن. البته دکتر گفته تا سه سالگی فرصت میدیم خودش بسته شه.اگر نشد عمل. تو بارداری مشکلات زیادی داشتم نمی دونم ربط داره یا نه
من بارداری آرومی نداشتم روزای سختی رو گذروندم .ایشالا همه مامانای حامله بارداری راحتی داشته باشن&nbs ...
ایشالا . چه بد ک بخاطر ناراحتی و شادی و گشنگی و سیری و گریه و عصبی رو بچه اثر میذاریم .وای من اوایل بارداریم خیلی غصه خوردم و گریه کردم خیلی میترسم نی نیم چیزیش بشه بچه اولمه
دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
ایشالا . چه بد ک بخاطر ناراحتی و شادی و گشنگی و سیری و گریه و عصبی رو بچه اثر میذاریم .وای من اوایل ...
عزیزم توکل به خدا ایشالا نی نیتو صحیح و سالم بغل میگیری .استرسم نداشته باش برات خوب نیست .وقتی نی نی میاد زندگی یه رنگ دیگه ای میگیره من خیلی نا امید بودم از زندگی پسرم امید تازه ای به زندگیم داد.