2777
2789
عنوان

هركي تو سايت بياد

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست

داداش آخریم فوق العاده تخس و شیطون بود بابام هم نظامی و سخت گیر ی سری اذیت کرده بود بابام با پاش آویزونش کرد البته زمان خیلی کم در حد ترسوندن 

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

یه عمه دارم که گویا جوونیاش خیلی وشی بوده، ماجرا ازش زیاده ولی یکی از عجیب‌تریناش اینه که وقتی من بچه بودم کسی خونه نبوده مامانم پسرعمم رو صدا می‌کنه بره برا من کلوچه بخره! عمه‌جان که با مامان من اختلاف داشتن وقتی میفهمه پسرش همچین لطفی در حق ما کرده با پاشنه‌ی کفش پاشنه‌دار میزنه پیشونی بچه رو زخم می‌کنه 😐🤦

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبیهای استراتژیک مامان خودمم البته زبانزد فامیل بود، مثلا من خودم یه سال تابستون کلا در حصر خانگی بودم، تازه کارنامم پاره کرده بود، شروع سال تحصیلی بعد خودش روش نمیشد کارنامه هزار تیکه‌مو که با چسب چسبونده بودن ببره مدرسه واسه ثبت‌نام!!! سپردش به خاله کوچیکم، حالا جالبیش این بود معدلم ۲۰ بود همه هنگ بودن واسه چی باید این کارو کرده باشه  😅😅

یه بارم یه هفته داداشمو انداخت تو حیاط با یه پتو تا به کارتن‌خوابی عادت کنه (چون کسی که درس نخونده آخرش کارتن خواب میشه!!!) من اسکلم تنها چیزی که به ذهنم می‌رسید براش ببرم نونو مربا بود بنده خدا یه هفته خونش شکرک زد فک کنم انقد مربا خورد 😐😐🤦🤦🤦 

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
تنبیهای استراتژیک مامان خودمم البته زبانزد فامیل بود، مثلا من خودم یه سال تابستون کلا در حصر خانگی ب ...

خخخ خيلي باحال بود 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏