2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفت به نظرم بسته شده

خب، دکتر نظرش چی بود؟ چون اگه غیر طبیعی باشه معمولا خود پزشک پیگیری میکنه و حتی ممکنه برای جراحی بفرسته

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ملاج بین نه تا هیجده ماهگی باید بسته بشه زودتر یا دیرترش مشکل داره. شما که بچتون نه ماهو رد کرده اگه ...

سرش یه کم کوچولوئه ، یه کم بالاتر از نمودار قرمز

اخه دکتر گفت زوده تو این ماهها 

سرش یه کم کوچولوئه ، یه کم بالاتر از نمودار قرمز اخه دکتر گفت زوده تو این ماهها 

والا هم بهداشت هم دکتر به من گفتن نه ماهگی هم بسته بشه اشکال نداره.  الان دور سرش چنده؟موقع تولد چندبود؟تکاملش خوبه؟

والا هم بهداشت هم دکتر به من گفتن نه ماهگی هم بسته بشه اشکال نداره.  الان دور سرش چنده؟موقع تول ...

42.5 یه کم بیشتر شاید

اره شکر تکاملش خوبه

بچه شما چندوقتشه ؟ دختره یا پسر ؟ دور سرشو میگی؟

42.5 یه کم بیشتر شاید اره شکر تکاملش خوبه بچه شما چندوقتشه ؟ دختره یا پسر ؟ دور سرشو میگی؟

دخترئه هفت ماهو نیمشه تقریبا 42.2هست.دختر منم نسبت به همسناش یکم سرش کوچیکه ولی مهم تکاملشه وقتی به دنیا اومد 33.5بود کلا یه مدت رفلاکس داشت هیچی نمیخورد لاغرشد دورسرشم یک سانت عقب افتاد

خدانگهش داره من نگرانیم اینه که ملاجش خیلیییییی کوچیک شده

ممنون عزیزم همچنین دختر نازت.  ملاج دخترمنم خیلی کوچیک شده اندازه یه لپه یا عدس شده برا همین دکتر بردمش گفت نه ماهگی بسته بشه اشکال نداره