2777
2789

از ساعت ۷ بیدارم و در حال درس خوندن نه تشنه نه گرسنه😄😄😄

یه بارم حرف مادر شوهر به دردم خورد گفت کدو بخورین نمیذاره ضعف کنین

خوشبحالت من ک تا الان خواب بودم

الان بیدار شدم با سرگیجه 🙁

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرسنه ام خيلي نميشه بيش تر تشنه ميشم كه الان هم تشنه نشدم وقتي منم مثل تو تشنه نميشم همش ميگم خدا ...

من واقعا معتقدم خدا خودشم کمک میکنه وگرنه هرروز تا الان یه فیل درسته خورده بودم

بيش تر خوش به حال توهستا  تازه بيدار شدي انرژيت بيش تره اخه روزتو تازه شروع كردي😉😉

اره اما من کلا ماه رمضونارو خوابم چون اصلا همش سرگیجه دارم وضعف 🙁

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من هم از ساعت 10بیدارم فعلاخوبم تاشب کلی مونده بازخداروشکربهترم❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من واقعا معتقدم خدا خودشم کمک میکنه وگرنه هرروز تا الان یه فیل درسته خورده بودم

کنکوری هستی؟

كدو رو چطوري خوردين؟سرخ شده؟ من اوكيم ولي بچم داره توانمو ميبره انقدر جيغ ميزنه

منم پسرم بیست و دو ماهشه پدرمو درآورده از ساعت نه بیداره آره خورشتشو درست کردم دیشب با گوشت چرخ کرده و رب گوجه و قوره

نه بابا واسه کنکور ارشد میخونم

خوب دیگه پس کنکوری ای

منم برای ارشد میخوام بخونم هنوز شروع نکردم 😭

میدونین کی اذانه؟

8و40دقیقه اگه اشتباه نکنم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔