2777
2789
عنوان

بچه ها گلاب به روتون یه لحظه میاین

120 بازدید | 12 پست

بچه ها من باردارم ، ناشتا باید قرص تیروئيد بخورم ، بعد كه هوردم قرصمو بعد ٢٠ دقيقه حالم بهم خورد ، الن باز قرصمو بخورم يعني؟

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻

نه نمیخواد همون قرصه جذب شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترگفته بخور؟؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
تو بارداری داروی تیروئید استفاده کنن مشکلی نیست؟ دکترم برام آزمایش تخصصی تیروئید نوشته انجام دادم ا ...

نه عزيزم مشكلي نيست براي منو دكتر غدد و زنان از قبل بارداريم چون كم كار بود دارم استفاده ميكنم

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
بله عزيزم

الان نخور دیگه قرصه جذب شده

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

حتما قرصتون را بخوری چون نخوری بیماری بدتر میشه و برای جنین هم اصلن خوب نیس.من تو بارداری کم کاری تیروید پیدا کردم و تا آخر قرص خوردم.قرص جز اون دسته از قرصاص ک توی بارداری ضرر نداره هیچ برای جنین بهتره خورده بشه.