2777
2789

معمول برأي درمان بعضی اختلالات یادگیری اختلال کمبود تمرگز و توجه.برخی عادات اضطرابی بیش فعالی استفاده میشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

خواهر من ۱۹سالش که بود مشاور تحصیلیش گفت برو 

وقتی که رفت بعد از یه مدت ساعت خوابش بهم ریخت و خیلی مشکلات دیگه 

یادمه یه بار شب قبل از نوروفیدبکش پنیرپیتزا خورده بود،اصلا نمیتونس بخوابه اون شب خیلی اذیت شد فرداش از اپراتورشون پرسید گفت تاثیرنوروفیدبکه وبعضی غذاها نباید خورده بشه.ازوقتی نوروفیدبک رو قطع کرد ساعت خوابش درست شد،کلا خیلی راضی نبود،شما بهتره با یه مشاور خِبره مشورت کنین،شاید برای بچه شما این عوارضو نداشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

بله نتیجه عالی داره فقط باید توسط متخصص و انجام دقیق پروتکلهای درمانی هر شخص انجام بشه

که به جراعت میتونم بگم در کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی توسط متخصص نوروتراپی اول باتشخیص و بعدش با پروتکل های درمانی مختص هر فرد انجام میدند بر اساس اختلالی که داره توسط نقشه مغزی ،  و از همه مهمتر با دستگاه پروکامپ که مورد تایید وزارت بهداشت آمریکا و اروپا هست و خیلی هم دستگاه گرونیه و هر کلینیکی هم قدرت خریدشو نداره و معمولا کلینیک های دیگه دستگاه های ایرانی استفاده میکنند که هیچ تاثیری نداره. و قیمت جلساتشون هم طبق تعرفه نظام روانشناسی هست.

مشاوره جهت نورودرمانی در کلینیکشون که سمت مرزداران هست:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

۴۴۲۹۷۳۳۰

۳۱

۳۲

نوروفیدبک عوارض نداره اما مهمه فرد درمانگر تبحر کافی داشته باشه. با نوروفیدبک قراره برانگیختگی مغز تنظیم بشه وقتی نتونی درست برانگیختگی رو تنظیم کنی ممکنه خواب فرد به هم بخوره کم خواب یا پرخواب بشه و... اما اینها مشکلات ماندگار نیست و با یک جلسه قابل رفع است