2777
2789

خانوما من منظورم سیاهی خیلی شدید نیس یا افتاب سوختگی مثلا دو سه سال و طولانی مدت ولی اگه تو دو سه روز پوستتون بر اثر افتاب و گرما تیره شده☀️ یه راهکاار خیلییی راحت و ساده دارم براتون💎

من خودم از اونام ک پوستم حساسه😌 حتی با وجود ضدافتاب تیره میشم🙁گرچه حسشم نیس یکی در میون میزنم😶

خب حالا چیکار کنیم ❔

من تو شهر قمم ک خب قم خ شهر کویری و گرمیه و افتاب مستقیمه🌕🌤 چند روز خ افتاب بود و من هی رفتم بیرون بدون ضدافتاب و پوست صورتم سوخت و مخصوصا بینیم تیره شده بود و یجور انگار کبود بود🌚

ماست طبیعی خواص روشن کنندگی پوستو داره 🥄و خ موثره

ماستو به طور زیاد زدم رو صورتم و حسابی همه حای صورتمو گذاشتم بمونه😌 و بعد بیست دقیقه به ملایمی شستم ک درجا روشن شدن پوست آشکار شد 😍ولی حتما تا چند روز پشت هم اینکارو تکرار کنید⚡💛

بلافاصله بعد شستن پوستم خیارو ورقه کردم 🥒و بیست دقیقه هم خیارو رو صورتم گذاشتم ک خیار هم خیلی روشن کنندس 

و بوووم پوست صورتم کاملا روشن شد و شفاف 🦋🤩

موقع خابم حسابی ژل طبیعی الوئورارو زدم ک منافذ پوستمو بست ☺

و صبح ک پاشدم یه پوست روشن با منافذ بسته و صااف مثل آینه تحویل گرفتم💚🍃

امیدوارم استفاده کنین و لذت ببرین فقط حتما سه تا چهارشب پشت هم ماست و خیار و الوئورای طبیعی رو امتحان کنین تا معجزشو ببینین💙☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلا م خوبی؟ واقعا ماست پاستوریزه نمیشه؟

سلام دوستم ت خوبی 

ن ماست طبیعیه خ بهتره اصا قابل مقایسه نیس ولی حتما مداوم تکرار شه خیلییی روشن میکنه هر روز تا سه روز زده بشه الوئورا حتنا بگیر معجزس برا پوست خانوما 

عزیزم ضد افتاب فقط اشعه های مضر رو میگیره در برابر تغییر رنگ اصن قرار نیست محافظت کنه کارش این نیست هر دوساعتم باید تکرار بشه 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
من اگه اینکارهارو بکنم پوستی برام نمیمونه از بس پوستم نازکه ژل آلوئه ورا میزارم و میشورم گونه ها و ب ...

خب پس حساسه پوستتون 

همون ژلو بزنین عالیه و کلاژن سازی بالایی داره