2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

میگم خدایا تو همه لحظه های زندگیم حست کردم هر دفعه ناامید شدم و گفتم نمیشه بهم نشون دادی هیچ کاری نشد نداره بعدم میگم چرا سزای اینهمه ظلمو نمیدی...عجب صبری داری😔😔😔

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خداجون

ببخشید که من انقدبدم بدم!!

تو خالقمی بدی یادم ندادی

اما من بد شدم...

هرچقدرم با هراذان و تلاوت قرانت 

صبح و شام صدام زدی ندیدمت ونشنیدمت...

جز تو مشکلاتم صدات نکردم...

اما خدایا جز خودت کیو دارم ک از خودمو همه مشکلات و بدی هامو و بدی های اطرافم بهش پناه ببرم

الرحم الراحمینم!

ببخشم و لحظه ایی به حال خودم رهام نکن!(:

يَا غِيَاثَ مَنْ لَا غِيَاثَ لَهُ🌻

هی خدااا منو از این شهر غریب نجات بده هر کی این پستمو دید یه آمین بگه کار خدارو چه دیدی شاید دلای پاکتون دعامو مستجاب کرد آمییین یا رب العالمین

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

میگم منو به خواسته قلبم برسون بقیه دقیقه هارو میشینم یه دل سیر نگاش میکنم☺☺

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

ازش میخوام یه نگاهی به خانوادم بکنه گناه داره مادرم خیلی زجر میکشه.دعا کنید واس همه مادرا  

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

فقط بهش میگم خدایا منکه ازت چیز زیادی نخواستم چرا زندگی من اینطور شده،خدایا چرا ولم کردی چرا اینهمه امشب ناله زدم نشنیدی خدایا من کجا چه بدی ای در حق کی کردم ک زندگیم اینطور شده خدایا من کیو مسخره کردم ک اینجوری شدم،خدایا من جز تو تو این شهر غریب کسبو ندارم خدایا دلم میخواد برم گم و گور بشم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش