2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم میشه ظهور امام زمان رو برسونی  بعد میگم میشه مامان بابامو شفا بدی؟  بعد میگم میشه م ...

واییییییی نههههه شما؟ با کاربری قبلیم که بودم تو یه تاپیک چون نظرم مخالف با با دوستاتون قشنگ شستینم پهنم کردید بعدم با هم گفتید ولشون کن اینا رو حالیشون نیست  از اون به بعد هر جا شما رو میبینم فرار رو برقرار ترجیه میدم که باز شسته نشم

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
نیستم...گفتم شاید بعضیا لازم باشه بدونن

تو رو خدا بذارین حداقل اینجا حرف دلمونو بزنیم.خوشبحالت که خوبی و میدونی.پس بدون هرکس به زبون خودش با خداش حرف میزنه.اگه مرهم دل این همه دردمند نیستید، عب نداره، نمک هم نپاشید.سپاس

واییییییی نههههه شما؟ با کاربری قبلیم که بودم تو یه تاپیک چون نظرم مخالف با با دوستاتون قشنگ شستینم ...

من همیشه مودبانه جواب میدم حالا این چ ربطی ب حرفای من با خدا داشت؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من همیشه مودبانه جواب میدم حالا این چ ربطی ب حرفای من با خدا داشت؟

همین جوری یهو دیدم یادم افتاد . شما به صحبتت برس من تازه حموم بودم الان نیاز به شستن ندارم

واییییییی نههههه شما؟ با کاربری قبلیم که بودم تو یه تاپیک چون نظرم مخالف با با دوستاتون قشنگ شستینم ...

کاربری قبلیت اسمش چی بود

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
همین جوری یهو دیدم یادم افتاد . شما به صحبتت برس من تازه حموم بودم الان نیاز به شستن ندارم

عجب 

الان ک شما منو بیشتر شستی یه سابقه بدی داشتم برات لحن حرفامو تند برداشت میکنی

کاربری قبلیت اسمش چی بود

حس مدیر مدرسه دارم بهتون که داره شاگردو تنبیه میکنه 

بیخیال یهو یادم اومد همینجوری گفتم . تو تاپیک دوست شهید ببین کیو شستید یهو همتون. من فکر میکردم ادمهای مومن مهربونن  

عجب  الان ک شما منو بیشتر شستی یه سابقه بدی داشتم برات لحن حرفامو تند برداشت میکنی

نه عشقم من همه رو دوست دارم ببخشید اگه حرفم نامربوط بود    یهو یادم افتاد و اشتباه کردم گفتم اصلا

حس مدیر مدرسه دارم بهتون که داره شاگردو تنبیه میکنه   بیخیال یهو یادم او ...

اونی ک گفت دختر بسیجیا پی دوست پسر شهیدن؟ بیخیال بابا من اوتقدر الان داغون و خستم ک ...

من اتفاقا خیلی مهربونم و دلسوزم و دارم چوب دلسوزیامو میخورم ب قول خالم بمن میگه همیشه تو باید سنگ ببندی بالا دلت ک دلسوزیات کار دستت میده 

نه عشقم من همه رو دوست دارم ببخشید اگه حرفم نامربوط بود     یهو یادم افتاد و اشتباه کرد ...

😂😂😂😂من مدیر مدرسه نیستم توام شاگردم نیستی ک میگی اشتباه کردم خیلی باحالی😂😂😂😂

افـــــــرین چه دل بزرگ و مهربونی داری تواین دوره زمونه که همه با خانواده شوهر......شماخیلی تک هستی

عزیزم منم خیلی مشکلات داشتم باهاشون ولی وقتی مادرشوهرمو اینطوری دیدم گوشه بیمارستان نظرم عوض شد چون فکر کردم ادم ایزاد چیه مگه آخرش اینه فقط به خودمون مغرور میشیم آخرم اینطوری یا ازین بدتر میخوایم بشیم دیگه البته مادرشوهر من خیلی خوبه یه وقتایی زبونش میجنبه ولی در کل خیلی مهربون و خوبه و من باهاش مشکلی ندارم خداروشکر و واقعا دوستش دارم امیدوارم هرچه زودتر شفا پیدا کنه و بره خونه من از خدا فقط همینو میخوام چون کسی که اون همه سرحال بود پرخور بود پرکار بود الان به زور باید از جاش بلندش کنی از 5شنبه تا الان که من پیشش بیمارستانم فقط نصف لیوان اب خورده خیلی برامون سخته انشاالله که زودی خوب بشه