2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست
بچه ها خودمم میگم خداجون واقعا مگه یه ادم چقدرتوان مریضی و دردکشیدن روداره بسه دیگه 😢😢

ای جان الهی به حق این شبا خوب بشی عزیزم

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

میگم خدایا میدونم خیییلی بدم‌‌‌‌...قرآنمو کنار گذاشتم... محفوظاتمو فراموش کردم....اما همیشه به لطفت امید داشتمو دارم...ای کاش فرشته کوچولومو نمیگرفتی، حداقل زودتر میگرفتی، قبل اینکه با تکوناش دل منو ببره... حالا که گرفتی، بازم شکرت...اما بچه های بعدیم یه دوقلوی دختر و پسر سالم و زیبا باشن لطفا...ممنون...خییییلی دوست دارم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان الهی به حق این شبا خوب بشی عزیزم

زنده باشی گلم واسه خودم نیس مادرمه 

چندسال پیش سرطان سینه گرفت یه سینه شو کامل برداشتن بعد ازاون دیابت لعنتی که خیلی اذیتش میکنه چربی و فشارخون هم داره حالا امروز انقدرکلیه هاش درد میکرد بردم دکتر میگه سنگ کلیه داره

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!

میگم تو رو یع عظمتت قسم یهنی نی بهم بده .بعدش یه کم پول بتونیم خونه بخریم 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

ازش تشکر میکنم.بعدخواهش میکنم یکم مهرخانواده شوهرمو از دلش بردار.بذار منو بیشتر ببینه

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

بچه ها میشه فقط یک الهی آمین بگین؟ برای بیماریم که خوب شه. دو ثانیه وقتتون رو میگیره. خسته شدم 😔

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁
میگم بگو توروخدا تا الان همش خواب بوده من تو ایران نیستممممم 🥺😩

بابا خداست خب بگو ايرانو باب ميلت كنه بيدارت كنه ببيني يه جا بدتري حالا بدتر كه نميشه نداريم اما يه جا بدي ديگه معلوم نيست ده دقيقه وقت بهت بده

ده دیقه کمه برای حرفام میگم میشه الان ک متاهله برگرده؟مال من شه؟چیکارکنم ک اون بهترین انتخابم بود هم ...

تو رو خدا اگه متاهله دیگه بهش فکر نکن.

شاید وقتی همه چی مهیا بوده و نشده حتما حتما حکمتی توش بوده ک ماها نمیدونیم.

ولی فکرتو ازش خالی کن

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین