2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم بگو توروخدا تا الان همش خواب بوده من تو ایران نیستممممم 🥺😩

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

گاهی وقتا میگم خدا مگ تو از مادر مهربون تر نیستی ببین دارم گریه میکنم ببین ناراحت میشم قلبم درد میکنه نفسم میگیره ببین خدا دنیات ازم چی ساخته خدددددداااااا دستمو بگیر😢😢😢😢😭😭😭😭😭

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

خیلی ازش دلگیرم خیلی زیاد با این وجود باز ازش دست نکشیدم میگم خدایا چرا واقعا من که از تو دست نکشیدم تو چرا من فراموش کردی چرا هر چی صدات زدم حتی ی بار جوابم ندادی 

میگم خدایا شوهرمو راضیش کن بچه دار شیم، بعدش میگفتم من که از اعضای جهنمتم یه چن میلیارد بریز حسابم ا ...

خداستا ميليارد واسش چيزي نيست 

اونقدي بخواه بهت نگه اين گدا كي بوده

میگم خدا جون . میشه هر دعایی داشتم اجابت کنی ! یا همون چیزی رو ک میخام اجابت کن یا نکن . نصفه نیمه چرا پس ... 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
میگم من عقلم نرسید خونوادم عقلشون نرسید اون عقلش نرسید خونوادش عقلشون نرسید تو چرا گذاشتی ما با هم ...

ما ک همه ب عقلشون رسید همه میخواستن چراخدانخواست؟معلوم نیست حکمت وکارخداچیه فقط صبرمیخواد ک درک شه

یاکاشف الکرب عن وجه اخیک حسین اکشف کربی بحق اخیک حسین