2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد بیا توافق

3735 بازدید | 121 پست

بچها من الان 10ماهه خونه بابامم به خاطر خیانت و دست بزن شوهرم تو این 10ماه همش التماسش می کردم بیا توافقی جدابشیم و نزار بیفتیم رو لج و لجبازی تا اینکه بهمن ماه بود قبول کرد هستین بقیشو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم توافق کردیم به جای114تاسکه35تا سکه بهم بده هر8ماه یه سکه و به جای70مثقال طلا25مثقال و توافقی جدابشیم من رفتم ازمایش رفتیم مشاوره نامه عدم سازش کلی ام پول دادم و پدربزرگ و مادرش و خودش و داییش هم پای توافق نامه رو امضا کردن برای6اسفند بهمون وقت دادگاه دادن که حکم طلاق بگیریم ساعت8دادگاه داشتیم

هستید بگم؟!  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ساعت6صبح بهم پیام داد که من نمیام دادگاه و نمیتونم و این حرفا

نمیدونید من چقدر هزینه کردم و چقدر عجله کلی مرخصی گرفتم که داشتن اخراجم می کردن اون شبی که توافق کردیم به شدت روم فشار بود انگار داشتم سر زندگیم معامله می کردم مامانم حالش بد شد شدید ولی انگار منو به مسخره گرفته بود

منم رفتم مهریه امو گذاشتم اجرا و درخواست نفقه دادم و اجناس مغازشو توقیف کردم از بس عصبی بودم بابت کارش الان 31همین ماه دادگاه مهریه اس بماند که دادگاهاشو نمیاد که کارم عقب بیفته و یکم دادگاه طلاق دیروز صبح شوهرم پیام داده بیا توافق نمیدونستم چیکارکنم