2777
2789
عنوان

شوهر بي پول بيکار بي خونه

1462 بازدید | 46 پست

سلام دوستان.لطفا کمکم کنيد.پنج ساله ازدواج کردم اولش فک ميکردم شوهرم همه چي داره ازدواج سنتي و عدم شناخت.تو خونه مادرش زندگي ميکرديم اوايل کار ميکرد.بعدش همه چي پوچ شد بيکار شد بي پول شد من کيست دارم نميتونم برم دکتر رفت سمت اعتياد دوستاي تلفني منم ول کردم اومدم خونه پدرم.الان ميگه بيا دوباره شروع کنيم قول ميدم همه چي رو درس کنم حتي پول نداره خونه کرايه کنه يه پژو و يه موتور کل زندگيشه با يه دونگ سهم خونه پدري که بدرد نميخوره.خانوادم کاملا با برگشتنم مخالفن .خودمم سر درگم ميگه دوستم داره ميگه جبران ميکنم همه چيو درس ميکنم نميدونم چه کنم بخدا دارم از فکر و خيال ميميرم بمونم و کمکشون کنم ولش کنم که اون ولم نميکنه ميگه طلاقت نميدم دوست دارم 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه دوستت داره تو این گرونی از کجا زن مظلوم گیر بیازه خوش گذرونی کنه

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  
اولش فکر میکردی همه چی داره یعنی تو خواستگاری خودش و خوانواده اش دروغ گفتن !!

آره دروغ گفتن انقدم از دستشون کشيدم الانم که چهار ماهه اينجام اصلن سراغمو نگرفتن در حالي که من هيچ بي احترامي بهشون نکردم

آره دروغ گفتن انقدم از دستشون کشيدم الانم که چهار ماهه اينجام اصلن سراغمو نگرفتن در حالي که من هيچ ب ...

عجب دروغ گفتن طلب کار ام هستن حالا اگه تو ی دروغی بهشون گفته بودی که بیچاره ات میکردن 

اگر بچه نداری جدا شو برای چی وایستی زندگی کنی مثا به چه دلیل به چه دلخوشی

بخدا نميدونم چمه اصلا نميتونم تصميم بگيرم انقد بهش گفتم ولم کن نميخام باهات زندگي کنم همه جوره گفتم قبول نميکنه التماسم کرد قول داد ولي دلم قرص نيست

شيره.ميگه ترک کردم

الان بری نمیتونی برگردیا خانوادت میگن گفتیم که نرو خوب فکراتو بکن بگو اپل خونه بخر به نامم کن تا برگردم اگه نه که برو طلاق اقدام کن مهریه بزار اجرا چون پول نذاره مجبوره طلاقت بدع