2777
2789
عنوان

بدهکاری های مجردی همسر

405 بازدید | 18 پست

سلام‌خیلی ناراحتم با شوهرم دعوام شد رفت بیرون۴سال ازدواج کردیم از اول نصف حقوقش رو نمیدادم‌تو فیش میزد بدهکاری تعاونی روز اول بهم نگفت دوباره یه فیش تو جیب لباسش بود خواستم بشورم زده بود مانده بدهی ۱۴میلیون تومن بهش میگم اخه تو چی بزداشتی که این‌همه بدهکار بودی از اول و حالا هنوز هم بدهکاری من خودم یه دونه چیز هم نگفتم وسه خونه بیاره از تعاونی  میگه ماله دوره مجردیمه وسه خونه پدرو مادرم خرج کردم به تو ربطی نداره میگم الان ۴ساله من و بچه ها داریم تاوان میدیم یعنی چی ربطی به ما نداره میگه من خودم میدونم و مادرم ک خدای خودم‌به تو ربطی ندارا به قران‌یه هزاری هم‌مامانش کمک نکرده من حتی عروسی هم نگرفنیم دیگه خرید بماند  چیکار کنم دارم‌خفه میشگ

من و بچه ها😯

تو چهار سال بچه ها؟!

اونم با این وضع

من دیگه حرفی ندارم😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و بچه ها😯 تو چهار سال بچه ها؟! اونم با این وضع من دیگه حرفی ندارم😐

ماه اول عروسی باردار شدم دو تا شیره به شیره دارم خوب مگه چیه وای خودم خندم گرفت روحیم باز شد

اگه مطمئنی واسه دوران مجردی اش هست عیبی نداره بهش گیر نده حتما اثاث برداشته لوازم برقی یا مثلا جهیزیه خواهرش ، خواسته کمک کنه ، زیاد گیر نده ، اما مواظب باش از این به بعد دیگه اگه کاری میکنه بهت بگه ، کارهایی که تو مجردی کرده یا خرج هایی که کرده واقعا دیگه قابل جبران نیست و زیاد هم نمیتونی دخالتی کنی پس دعا کن دیگه از این ولخرجی ها نکنه. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
ماه اول عروسی باردار شدم دو تا شیره به شیره دارم خوب مگه چیه وای خودم خندم گرفت روحیم باز شد

چند سالته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

درکت میکنم. منم شوهرم بدهکار بوده ولی نمیداد پول مردمو چون نداریم. همش خونوادش میدن اونم چون ازمردم میترسن که نیان دم در دادوبیدادکنن.خخخ. باز خوبه حداقل تواین مورد حرصم نمیگیره چون واقعا حرص درآره این موضوع.مرتیکه بدهیتو صاف کن بعد بیا دختر مردمو بگیر. باشوهرم بودم اسی جون

اگه مطمئنی واسه دوران مجردی اش هست عیبی نداره بهش گیر نده حتما اثاث برداشته لوازم برقی یا مثلا جهیزی ...

خودم هم‌ میگم دیگه گذشته ولی خدایی خیلی حرص داره قبول کنین باید روز اول بهم میگفت نه خودم از تو فیش حقوق ببینم

من اگه شوهر کنم بهم بگه به تو ربطی نداره میگم چیز خوردی زن گرفتی پس

با ماهیتابه میزنم تو سرش 

نو اعصاب😄

اسی ولی تو از این کارا نکن😐

زندگیت خراب میشه

من ردیم😆