2777
2789

نمیدونم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای من این ماه کلومید مصرف کرده بودم تست تخمک گذاشتم فقط یه خط قرمز بالا با یه صورتی بالا شد روزی که اینجورشد دیگه خط پایین بازم خیلی کمرنگ بود گفتم دیگه هیچی نمیشه 

😁😁😁😁البته دوست ندارم ناخواسته باشه

برای بچه اول میخوای اقدام کنی چند سالته اگه کوچیکی اشکال نداره اگه سن ات زیاده مخ بزن  جالبی داستان اینه وقتی یکی بیاری باید دومی بیاری چون بچه ات خیلی تنهاست یعنی کاری میکنه که راضی میشی دومی هم بیاری الان دخترم ۳ سالش نشده به شدت دارم تلاش میکنم خدا یکی دیگه هم بده دخترم تنهاست همش دنبال بچه های مردم ک بیان باهاش بازی کنن هم اینکه تمام توجه من و باباش بهش هست لوس هم شده

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
برای بچه اول میخوای اقدام کنی چند سالته اگه کوچیکی اشکال نداره اگه سن ات زیاده مخ بزن  جالبی دا ...

بلع بچه اول،سی سالم میشه ماه دیگه،دوسابه عروسی کردسم سه سال و نسمه عقدیم،نه یکی که نمیخوام دوتا،اگه شرایطم اونجور ک میخوام جلو بره شایدم سه تا،مشکل اینجاس ک تکلیف خودمون هنوز معلوم نیست،داریم برا مهاجرت اقدام میکنیم شوهرم میگه بزار تکلیف این مسایلمون روشن بشه بعد،البته حرفش کاملا منطقیه

بلع بچه اول،سی سالم میشه ماه دیگه،دوسابه عروسی کردسم سه سال و نسمه عقدیم،نه یکی که نمیخوام دوتا،اگه ...

اره درسته 😊ان شاءالله درست بشه کارتون 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.