2777
2789

سلام....

کدوماتون مطمعنین که باردارین👀

علایم جدید چی دارین تو دست و بالتون؟بیایین یکم بهم روحیه بدیم شاید خدا خاست نینی اومد تو دلمون

کار خوبه خدا درست کنه!

برای من دعا کنبن فقط😔

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

من سه سال و نیمه برا بچه ی دوم اقدامم...متاسفانه نمیشه.همسرمم نمیاد بریم دکتر..

میگه شد شد 

نشد عب نداره یدونه خدا بهمون داده

بچه اولمو ماه اول اقدام باردار شدم

این یکی نمیشه که نمیشه

پریود هام ۲۵روزه سر ساعت...

تخمک گذاری هامم متوجه میشم 

کار خوبه خدا درست کنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال و نیمه برا بچه ی دوم اقدامم...متاسفانه نمیشه.همسرمم نمیاد بریم دکتر.. میگه شد شد  ن ...

رحمتو گرم كن مطمئن باش جواب ميگيري انشاءالله

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

من 8 روز وقتم گدشته دیروز بی بی زدم منفی بود

قبلا پریود نامنظم بود اما دارو خوردم ک سه ماه منطم بود

میشه این ماه عقب زدن و نامنظم بودن باشه؟

بعد هفت روز تاخیر چک منفی بود

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
من اقدامی و اینا نیستم ولی اومدم بگم قطعا خدا هر اتفاقی که به صلاحت باشه رو میخواد براتونم صلوات فرس ...

حتما همین طوره

اما تلاشمونم کنیم دیگه

پسرم داغون شده از تنهایی افسرده شده اما همسرم کوتاه نمیاد اونم میگه خدا اولیو خاست راحت داد

کار خوبه خدا درست کنه!
من سه سال و نیمه برا بچه ی دوم اقدامم...متاسفانه نمیشه.همسرمم نمیاد بریم دکتر.. میگه شد شد  ن ...

شاید چسبندگی رحم داری 

مشکل خواهر شوهر من آینه 

برو ای وی اف

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘