2777
2789
عنوان

اونایی که آخر هفته موعدشونه و اقدامی ان بیان👋

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 60 پست
شاید چسبندگی رحم داری  مشکل خواهر شوهر من آینه  برو ای وی اف

علایمشو توی نت خوندم نوشته بود پریود نا منظم و‌کم

اما برای من منظم و زیاده

کار خوبه خدا درست کنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم مشکل چیه

هیچی 

فقط یه یاله اقدامم 

این ماهم اولین ماهیه که دارم دارو میخورم

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
حتما همین طوره اما تلاشمونم کنیم دیگه پسرم داغون شده از تنهایی افسرده شده اما همسرم کوتاه نمیاد او ...

همسرت درست میگه . سعی کن یجوری پسرتو سرگرم کنی با چیزای دیگه

به زورم که نمیشه از خدا خواست چیزیو دوستم

دعا میکنم💓

مرسی عزیزم😔

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
کی گرم کنم عزیزم؟موقع تخمک گذاری؟؟؟ راستی یه عزیزی میگفت باد کش بزاریم

از اول پريودت تا ٢٠ سيكلت

سرچ كن ببين چكارايي بايد كني

شوهرتو تقويت كن

ميشه به اميدخدا

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
همسرت درست میگه . سعی کن یجوری پسرتو سرگرم کنی با چیزای دیگه به زورم که نمیشه از خدا خواست چیزیو دو ...

خب اگه مثلا چسبندگی لوله رحم پیدا کرده باشم و بشه درمان کرد نباید برم دنبال درمانش؟😵

کار خوبه خدا درست کنه!
میترسم باردار نباشم  اخه بتا ۱۵ خیلی کمه

مبارکه گلم 

بتا رو چطور اندازه میزنی؟؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

راستی من سزارین شدم.

همه هم دوره های من تو تقوام سزارین شدن دوباره باردارن

به نظرتون چسبندگی رحم گرفتم؟

همسر جان نمیاد بریم دکتر

کار خوبه خدا درست کنه!