2777
2789
عنوان

کار اونا اشتباهه یا حرف من

148 بازدید | 21 پست

ما هفته ای یکبار خونه پدرشوهرم جمع میشیم هم نهار هم شام شوهرم از کار دیر میاد بخاطر همون میگه تو خودت برو حالا مشکل من اینکه وقتی میرم خونشون هیچکس به پام بلند نمیشه در حالی که من به پای اونا بلند میشم حتی شوهرمم از کار بیاد بجز من هیچکس به پاش بلند نمیشه با اینکه همه ی اونا از من بزرگن ولی کار بدی میکنن چطور متوجه کنم کارشون اشتباهه یا چی بگم .شوهرم هم به اینجور مسائل دقت نمیکنه یا اهل متلک انداختن نیس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی وقتی از در وارد میشی نمیان سلام و احوالپرسی و استقبال؟ همینجوری سر جاشون نشستن و سلام میدن؟ من اینجوری باشه دیگه نمیرم کلا... 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

به روی خودت نیار چون اختلاف ایجاد میشه ، شما احترامت بزار ، ادبت نشون میدی اونا هم‌بی ادبیشون رو ، این طوری حرفی پیش بیاد شما زبون دراز و هیچ‌کس نمیتونه بهت حرفی بزنه ، چون همسرت به این چیزا توجه نداره بگی جلوت وا میسته که مادر پدر من جلوی تو بلند شن چی‌فکر کردی و از این قبیل حرف ها

عزیزم وقتی برای پسر خودشون هم این کارو نمی کنن کلا براشون مهم نیست.نه این که بخوان بی احترامی کنن.بیخیال شو.

اصلا به نظرم اگر تو هم این کار نکنی احتمالا براشون مهم نباشه ولی تو ادب و احترام به بزرگت رو با این کارت نشون بده ولی لزومی ندراه خدای نکرده تکه و متلک بندازی ناراحتشون کنی.

who knows the truth? 
عزیزم وقتی برای پسر خودشون هم این کارو نمی کنن کلا براشون مهم نیست.نه این که بخوان بی احترامی کنن.بی ...

آخه اگه به پای اون یکیا بلند نشن ناراحت نمیشم میگم عادتشون اینطوریه 

منم خونه مادرشوهرم میرفتم همینطور بود مثلا تو اشپزخونه بود دخترش درو وا میکرد و مادر شوهرم همونجا تو اشپزخونه وایمیساد منم خوشم نمیومد دم در وایمیسادم و دوباره زنگ خونه رو میزدم اول داد میزد بفرما بفرما یهو به خودش میومد که زشته کارش و دیگه مجبور میشد بیاد استقبالم.