2777
2789

بچه ها من ۳۴هفته ام به نظرتون کی موهامو رنگ کنم ؟؟ 

از رنگ بامارک خاصی بایداستفاده بشه تواین دوران ؟

کسی بوده که به خاطر رنگ بچه اش دچارمشکل شده باشه عایا؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه از قبل بارداری هم رنگ نکردم الان که دخترم ۹ ماهشه ،خیلی راحتم رنگ کردنی موهام خراب میشه،

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

من با وجود اینکه خیلی دوست داشتم رنگ کنم ولی به خاطر سلامت بچه ام رنگ نکردم و حتی چتد روز قبل زایمان هم رنگ نکردم چون میترسیدم نوزادم دچار مشکل مثلا الرژی بشه ، ....اخر آذر ماه زایمان کردم و تا قبل تعطیلات عید رنگ نکردم و سال نو خوشگل کردم. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
۳ ماه بعد از زایمان رنگ کردم

اره منم دقیقا پسرم سه ماهش بود رنگ کردم ولی خیلی اذیت شد چون اشتباه کردم خودم تو خونه رنگ کردم بوی رنگ پسرم رو خیلییییی اذیت کرد ، الان پشیمونم، کاش میرفتم ارایشگاه .

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

من الان انقد دلم میخاد رنگ کنم یه دست شه چون مشکیا دراومده اما واجب نیس ک بچه یه وخ چیزیش شه توام مجبورنیسی ک

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 

مگه واجبه بزلر بعد زایمان من قیل بارداری آمبره کرده بودم امبره هم جوریه ک مو بلند بشه زشت نمیشه پایه موهای منم خیلی روشنه عکس بارداری مو ک گذاشتم اینجا همه سرزنش میکردن ک چرا رنگ گذاشتم موهامو واس زایمانم هم خوجل  بود☺☺

من الان انقد دلم میخاد رنگ کنم یه دست شه چون مشکیا دراومده اما واجب نیس ک بچه یه وخ چیزیش شه توام مج ...

محبور که نه ولی خب دوست دارم برای زایمانم خوشگل باشم دکترم گفت رنگ حتی توماه های اول هم مشکلی نداره ولی باز ته دلم راضی نیست 

محبور که نه ولی خب دوست دارم برای زایمانم خوشگل باشم دکترم گفت رنگ حتی توماه های اول هم مشکلی نداره ...

نینیت چیه و اینکه کدوم سمتت احساسش میکنی ازهمه میپرسم😅

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤