2777
2789
عنوان

باتجربه های تعیین جنسیت بیاید 😁

502 بازدید | 30 پست

سلااام ، بچه ها هفته دوازدهم هستم الان ، هیچ ورمی نکردم تغییر نکردم اصلا حتی مادر همسرم پریشب گفت صورتت لاغر شده ؟ 😂 البته بارداریمو نمیدونست ، ترشی و شوری و مثل قبل از بارداریم خیلی دوست دارم ، هفنه های اول مزه دهنم خیلییی تلخ بود یعنی مدام یه چیزی گوشه لپم خیس میخورد 😂😂 ضربان قلب نفس جان دیروز ۱۵۸ بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر دخترم خیلی لاغر شدم وصورتم صاف وسفید شد همه میگفتن پس اما من علاقم چون ب چیزای شیرین بود مطمعن بودم ک دختره شکر دختر شد سالم وسلامت ولی اینا نشونه قطعی نیست ک تو گفتی برا تعیین جنسیت اما من ضربان قلب وشنیدم زیاد باشه مال دختر مثلا مال دختر من ۱۶۲بود تو ۱۲هفته