2777
2789
عنوان

مهمترین کلید تربیت بچه

91 بازدید | 3 پست

🌺

برای ساختن فرزندان، باید نخست خویش را بسازی!

در غیر این صورت ، فرزندان را برای نیازهای حیوانی ، فرار از تنهایی یا پرکردن چاله های وجودت پدید آورده‌ای !

وظیفه تو به عنوان یک والد ، تنها ساختن خودی دیگر نیست بلکه چیزی برتر است. چیزی همانند آفریدن یک آفریننده ...

👤 اروین دیالوم

📚 وقتی نیچه گریست

@DrAzartash

بسیار  یبا گفتی.من خیلی دوست دارم دخترم با اعتماد به نفس بزرگ بشه همیشه با پسوند خانوم یا جونی صداش میکنم و یه جوری هم به همه رسوندم اینطوری صداش کنن.دیگهه چه کارهایی میشه کرد برای انگیزه بچه؟

عشقم همه کسم دخترم😍😍
بسیار  یبا گفتی.من خیلی دوست دارم دخترم با اعتماد به نفس بزرگ بشه همیشه با پسوند خانوم یا جونی ...

طبق این متن باید تمرکز رو رفتار و عملکرد و ساختن خودمون باشه ..یعنی در چالشها و موقعیت های مختلف تعامل و رفتار  درست با دیگران داشته باشیم چون بچه ها 

آن چیزیمیشوند که ما هستیم نه آنچه میگوییم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.