2789

من و خواهرشوهرم دوتا کوچه فاصلمونه دعوت تا دعوت میاد ماهم همینجور بعضی شبا شوهرم زنگ میزنه شب نشینی بیان یا ما میریم ک اونم دوسه ماه یه باره.سعی کن جوری نباشه ک اون ناراحت بشه 

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غیرازخونه مادر ومادرشوهر بدون دعوت هیچ کجااا نرین لطفا..ارزش بدین به خودتون..من ۳۳سالمه تجربمم زباده دوستان🤗

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

استارتر يه سوال

از كجا فهميدي ناراحته!؟؟

خونواده شوهر منم ميخوان بيان تو ساختمون ما براي زندگي من قيافم چندبار پكر شد ديدن ولي ميگن ميخوايم بيايم بنظرت فهميدن راضي نيستم و خودشون رو زدن ب اون راه!؟؟؟

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

من و خواهر شوهرم 11 ساله همسایه ایم. تا دعوت رسمی نشیم نمیریم خونشون. 

اوایل که داشتن خونشون رو میساختن هر روز عصر یا شب حدودای ساعت 10 یا 11 شب میومدن خونشون سر بزنن، زنگ ما رو هم میزدن به قول خودشون یه چایی با هم بخوریم.. هفته های اول خوشحال بودم که داره همسایه ام میشه.. ولی بعد چند هفته دیگه کلافه شدم!! 

یه شب تا صدای ماشین و درشون اومد چراغا رو خاموش کردم.. بهشون بر خورده بود. ولی دیگه رفت و امد تقریبا نرمال شد 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم زنداداشم خيلي خوشش نمياد از رفت و امد با اينكه خونه هامونم نزديكه همه من اصلا نميرم خونشون دعوتي ...

الان یکی از فامیلای شوهرم اومده همسایمون شه😬 داغونم داغووووووون😧😧

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
استارتر يه سوال از كجا فهميدي ناراحته!؟؟ خونواده شوهر منم ميخوان بيان تو ساختمون ما براي زندگي من ...

بعضی ها وقتی میفهمن بدتر میکنن

فامیل شوهرمم اومده داره همسایه ما میشه

مادرشوهرم خیلی باهاشون رفت و آمد داره

اعصاب ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هر وقت دعوت شدی برو فکر کن راهت دوره

حتی سرزدن هم نمیخاد بری به نظرم یا نهایت دوماه یه بار برو اونم از قبل خبر بده 

منم خونه داداشم نزدیکه تقریبا اما اصلا نمیرم اگه دعوت کنن وگرنه تاحالا نشده تنها برم به عنوان سرزدن بهشون شش سال هم هست ازدواج کردن