2777
2789
عنوان

یک آقایی هست که ...

466 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها. یک آقایی هستن معلول و بازنشسته. توانایی کار ندارن الان. چند جا رفتن به عنوان فروشنده مغازه های اطراف خونشون، درحین کار پاشون پیچ خورده یا افتادن خلاصه نمیتونن کار کنن. سوادشون سیکله و اهل نماز و روزه و مسجدن. نماز قضا و ختم قران انجام میدن. به خاطر زخم معده روزه قضا نمیتونن بگیرن. اینا رو به من گفتن که به دوستام بگم که اگه کسی ختم قران خواست یا نماز قضا بهشون بگم. اگه کسی خاست ادرس میدم برن تحقیق کنین صحت حرفام مشخص شه. حقوق بازنشستگی میگیرن اما دو تا جوون دم بخت دارن و کفاف نمیده. اگه ختم قرانی یا نماز قضایی خاستید بگید این بنده خدا بخونه

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .ببخشید ی سوال .......شما سال 95قرار بوده چله عاشورا انجام بدین....ایا انجام دادین نتیجه گرفتین ...

سلام عزیزم ببخشید من کم میام سایت الان پیامتونو دیدم. بله انجام دادم. نتیجه شو دیدم و حاجتم براورده شد اما الان به این نتیجه رسیدم که ختم ساده زیارت عاشورا هم مجربه و حاجت میده

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
سلام عزیزم ببخشید من کم میام سایت الان پیامتونو دیدم. بله انجام دادم. نتیجه شو دیدم و حاجتم براورده ...

سلام ببخشید الان از اون اقا خبر دارین؟نمیدونید هنوز انجام میده یا نه؟

یا رئوف❤️