2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نایسر دایسر هم خوبه ها

ميشه بهم بگي از نايسر دايسر چه استفادهايي ميكني

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

وااای گفتی رنده رنده ی معمولی هست ازاون قدیمی دستیا،۲۰۰تومن یه جا تو شوش قیمت کردم!!

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
همونو میگیک دستیه ...مامانم میگه ازش راضی نیسم و گوجه و اینا رو له مسکنه

خب همه وسیله ها حتی سالاد ساز برقی هم گوجه رو له میکنه. با چاقو هم بخوای خرد کنی یکم گوجه له میشه. اصلا طبیعت گوجه اینجوریه و کاریش نمیشه کرد. ولی برا بقیه چیزا خیلی خوبه. من راضیم

ميشه بهم بگي از نايسر دايسر چه استفادهايي ميكني

من باهاش سالاد درست میکنم . سیب زمینی نگینی میکنم، خلال میکنم. کلا از خرد کردن با چاقو بدم میاد. یا از نایسر دایسر استفاده میکنم یا از خرد کن برقی

۲۰۰ هزار تومن؟

اره دیگ عزیزم تویکی ازپاساژای شوش قیمت کردم تازه گفت سایزکوچیک۲۰۰دهنم واموند اون رنده جنسش هرچیم باشه هرمارکیم باشه بازم کلی انرژی دست میخواد ودست بریدن داره وفرقی بارنده معمولی نداره

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
خیلی گرونه، شاید از این چند کاره های آلمانی بوده

نه معمولی بود،فقط جنس بدنه وپلاستیکش خوب بود