2821
2789
عنوان

احساس تنهایی میکنم

230 بازدید | 29 پست

سلام خانما نمیدونم دلیلش چیه ولی هیچوقت نمیتونم با کسی دوست بشم تو دوست شدن ضعیفم شایدم رابطم خوب نیس نمیدونم اصلا نمیدونم اشکال کجاس دوستای مجردیمو دارم ولی ب اونصورت رفتو امدو بیرون رفتنو نداریم..

دلم میخواد ی دوست داسته باشم ک بتونم راحته راحت پیشش هرچیزی رو بگم راحت باشم ولی ندارم ونتونستم داشته باشم بعد از ازدواجم ب جاریم اعتماد کردم و خیلی باهاش خوب بودم همه میگفتن با این گرم نگیر گوش نکردم؟ وضربشم خوردم تا خود طلاقم پیش رفتیم باشوهرم بخاطر بدجنسیای زیر پوستیه اون..بگذریم

خانما خودکم بینی دارم بلد نیستم تیپ کنم البته اینم بگم من محجبم ولی خوش لباس نیستم شوهرم ک همش میگه خوبی..مثلا دیشب دوست همسرم با خانمش اومدن خونمون...خانمش اینقدر خوش زبونو خوش لباس بود دلم میخواست فقط نگاه توصورتش کنم خیلیم ناز بود ولی من خودمو پیش اون یه جوجا اردک زشت فرض میکردم😞😖 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا که به هیچ کس اعتماد نکن و همه چیزت و نگو 

بعدم اول اعتماد بنفست و بالا ببر بقیه چیزا با سرچ کردن یکم کتاب خوندن درست میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم منم همینجوریم. اعتماد ب نفس تو بالا ببر این دوره زمونه هم ب کسی اعتماد نکنی بهتره خودت باش. شو ...

شوهرم همش میگه خوبی.. ولی من خانما رو ک میبینم میبینم خیلی عقبم صحبت مشترکی ندارم باهاشون فقط مثه املا نگاهشون میکنم

عزیزم به خودت برس منم قبلا مثل تو بودم

برو یه دست لباس خوشگل بگیر لباس واقعا به آدم اعتماد به نفس میده مثلا لباسای پیج پری یاس رو  ببین بقیه موارد هم با تمرین حل میشه

اول باید خودتو دوست داشته باشی تا بتونی حس خوبی تو بقیه ایجاد کنی

😞نمیدونم جطوری بلد نیستم

برای خودت ارزش قایل باش ببین چه چیزهای خوبی داری اونا رو بیشتر کن و اون چیزایی رو که توشون ضعف داری ضعفش و برطرف کن 

خلاصه نقاطه قوت خودت و بیشر کن و هر روز به خودت یادآوریشون کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شوهرم اصلا ازم نمیخواد لباس خاصی رو بپوشم یا موهامو رنگ کنم یا کار دگ فقط گاهی وقتا ارایش خواسته&nbs ...

توهمیشه مرتب باش نه فقط برای شوهرت بلکه برای خودت

اونم دوست داره و تو رو همینجوری که هستی میخواد

عزیزم به خودت برس منم قبلا مثل تو بودم برو یه دست لباس خوشگل بگیر لباس واقعا به آدم اعتماد به نفس م ...

چند وقت پیش رفتم یه عالمه لباس گرفتم الان نگاه میکنم انگار هیچی ندارم احساس میکنم اشکال از خلاقیته خودمه،نمیدونم چرا دلم از مامانم میگیره همش تو دلم میگم اون یادم نداد اون اینجوری بارم اورد

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز