پسر من 3 سال و نیمه هست و یکساله که مهد میره ولی بجز پیش خودم هیچ جای دیگه غذا نمیخوره ، الان 20 روزه که به سرکارم برگشتم ولی در این مدت هم با وجود گرسنگی زیاد در اونجا هیچی نخورده تا اینکه مریض شد ، دیگه به خاطر کارم هم نمیتونم نیمه وقت بزارمش ، مستاصل شدم که چه کنم ؟؟ کسی تجربه ای داره کمکم کنه لطفا ؟
اگه امکانشو داری کارتو ول کن عزیزم یا بچه رو پیش اعضای خانواده بذار روزارو تقسیم کن بچه مهم تره منم تا یک سال و چند ماه دیگه تعهد دارم کار کنم برای این سیستم مزخرف ولی دخترم مهدو دوست نداره یه روز باباش یه روز مادربزرگش یه دور روز داییش و زنداییش نکه میدارن البته من ۶/۵ میرم ۶ برمی کردم ۴ روز در هفته
اگه امکانشو داری کارتو ول کن عزیزم یا بچه رو پیش اعضای خانواده بذار روزارو تقسیم کن بچه مهم تره ...
نه عزیزم پسر من هیچ جا غذا نمیخوره حتی پیش مادرم ، مادرم هم نمیتونه کامل نگهداری کنه ، خانواده همسرم هم شهرستانوهستن ولی در کل هیچ جا بجز پیش خودم غذا نمیخوره
بچه ها پسرم با مهد مشکلی نداره با غذا خوردن بدون من مشکل داره بخدا از زندگی ساقط شدم ، همه هم فقط راجت میگن ولش کن خودش میخوره ولی واقعا بجز مریضی فایده ای نداره