سلام.من الان چهار ماهه باردارم و بچم پسره.شوهرم تو دوران اقداممون واسه ریزش مو فیناستراید یک میلی گرم مصرف میکرده.متاسفانه الان شنیدم ممکنه بچه پسر رو ناقص کنه و تماس زن باردار با این قرص ممنوعه.خودم باهاش تماس نداشتن ولی از صب عین مرغ سر کنده شدم همش دارم سایتارو میگردم.تروخدا اگه کسی تجربه مشابه داره بهم بگه
سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
من تو این شرایط بودم شوهرم یک سال مصرف میکرد بعد کاشت همون موقع من ناخواسته باردار شدم متاسفانه اینقد ترسوندنمون که ممکنه بچه ناقص باشه حتز گفتن ممکنه تو بلوغش نشون بده و حرفای دکترا متناقض بود ۶ و ۷ تا دکتر رفتم برا مشاوره پاک گیج شدم منم سقط کردم و بعدش کلط عذاب و عفونت ولی پشیمون نیستم چون استرسش زیاد بود همون اول هم دکتر کاشت مو به شوهرم گفت تا یک سال مصرف میکنی و تا سه ماه بعد مصرف نباید بچه دار بشید
سلام عزیزم وقتت بخیر من فینستراید 1 میل گرم 30 عدد مصرف کردم و متاسفانه بارداری ناخواسته داشتم الان چهار هفته باردارم و دقیقا توی بارداری این قرص مصرف شده الان واقعا نمیدونم چکارکنم سقط کنم یا نگه دارم اگه کسی این مشکلو داره توروخدا جواب بده دارم سکته میکنم همش در حال گریه کردنم
سلام عزیزم وقتت بخیر من فینستراید 1 میل گرم 30 عدد مصرف کردم و متاسفانه بارداری ناخواسته داشتم الان ...
منم خودم مصرف کردم یک ماه و الان باردارم. هفته ی ششم هستم. توی این مدتی که باردار بودم مصرف کردم. خیلی نگرانم. خواهشاً یه نفر جواب بده. دکترم گفت برای سقط کسی باهات همکاری نمیکنه. باید صبر کنی تا غربالگری
تقریبا.ولی چه فایده کاش طاس میشد ولی اینطوری اعصابمون داغون نمیشد
فقط خدا عزیزجان ب دکترت بگو ولی با همه وجودت ب پیشگاه خدا نذر کن برا بچه ات آن شاالله الله اتفاقی نمی افته
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن