2777
2789

سلام.من الان چهار ماهه باردارم و بچم پسره.شوهرم تو دوران اقداممون واسه ریزش مو فیناستراید یک میلی گرم مصرف میکرده.متاسفانه الان شنیدم ممکنه بچه پسر رو ناقص کنه و تماس زن باردار با این قرص ممنوعه.خودم باهاش تماس نداشتن ولی از صب عین مرغ سر کنده شدم همش دارم سایتارو میگردم.تروخدا اگه کسی تجربه مشابه داره بهم بگه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

عزیزم

متاسفانه بله 

خطرناکه 

ولی شاید وقتی خود زن مصرف کنه این خطر هست

تو سونو مشکلی نبوده؟

ازشون بخاه با دقت سونو کنند

با دکتر مربوطه ام حتما مشورت کن

ان شاء الله که خطری نیست

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ریزش مو خوب شده؟

تقریبا.ولی چه فایده کاش طاس میشد ولی اینطوری اعصابمون داغون نمیشد

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
عزیزم متاسفانه بله  خطرناکه  ولی شاید وقتی خود زن مصرف کنه این خطر هست تو سونو مشکلی ن ...

سونو آنومالی رفتم خداروشکر مشکلی نبود ولی نگرانی امونمو بریده.خدا دکترشو نابود کنه شوهرم ازش پرسید گفت ما میخوایم بچه دار شیم داروها مشکلی نداره دیدم گفت نه تازه خوبم هست😣😢😭

سونو آنومالی رفتم خداروشکر مشکلی نبود ولی نگرانی امونمو بریده.خدا دکترشو نابود کنه شوهرم ازش پرسید گ ...

نگران نباش منم دقیقا همین شرایطو داشتم دکتر گفت مشکلی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم
سونو آنومالی رفتم خداروشکر مشکلی نبود ولی نگرانی امونمو بریده.خدا دکترشو نابود کنه شوهرم ازش پرسید گ ...

عجججججب😮😮😮

دیگه هر کس اندک آشنایی با این دارو داشته باشه با این مورد احتیاطش هم آشناست 

ی ختمی چیزی نذر کن بخیر و خوبی بگذره ان شاء الله

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

وای جدا؟تو همون دوران اقدامم استفاده میکرده؟؟

دیگه بهم اثبات شد دکترا رد دادن من دیگه اون آدم سابق نخواهم شد

و دیگر هیچ...

خدا رو شکررررر

نگران شده بودم واسه استارتر

استارتر جان شاید اون دکتر همسرت درست می گه و فقط وقتی خود زن مصرف کنه یا در تماس باشه مشکل باشه ها

نگران نباش که از همه چیز بدتره

من حدودا ده سال پیش خوردم دکتر بهم گفت باردار نشو.فکر کنم اگه زن بخوره خطرناک هست نه مرد

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
نفرین نکن خوب نیس اولا ثانیا واسه مردا ایرادی نداره ثالثا بپرس

آخه من شوهرم داره مستقیم میپرسه ما میخوایم بچه دار شیم حتی اگه واسه خودش مشکل نباشه باید بگه زنت نباید بهش دستم بزنه.شاید اصلا من هر شب قرصای شوهرمو براش میبرم

خدا رو شکررررر نگران شده بودم واسه استارتر استارتر جان شاید اون دکتر همسرت درست می گه و فقط وقتی خ ...

ممنون از همراهیت مهربون دعا کن برام