2777
2789
عنوان

امشب شب اول ماه مبارک رمضانه یا فردا شب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 85 پست
زمان‌ نزدیکی و تاریخ  تولدتو بگو تا برات نگاه کنم‌

من تنبلی دارم و اخرین پریودم بهمن ماه بود

ولی تاریخ لقاحم اردیبهشت بود...طبق سونویی که دادم،  بین سوم تا هفتم اردیبهشت تاریح لقاح بود..

تاریخ تولدمم 10تیر 74

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته با این توضیحایی که دادم بعید میدونم درست دربیاد.. تو یکی از این جدولای تعیین جنسیتی که تو گوگل ...

آره زده پسر 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
آره زده پسر 

چند درصد میشه اعتماد کرد بهش؟  من شنیدم چون تقویم چینی با ما فرق میکنه، باید یه سال بالاتر از سنمونو نگاه کنیم... منم دفعه قبل، طبق اون جدولای گوگل، یه سال بالاتر از سنمو نگاه میکردم که میزد دختر..ولی بچم پسر بود.. حالا اینو نمیدونم

🖤

چند درصد میشه اعتماد کرد بهش؟  من شنیدم چون تقویم چینی با ما فرق میکنه، باید یه سال بالاتر از س ...

آره جدول چینی سنو بالاتر میزنه گاهی دوسال بالاتر میزنه بعد هم فکر کنم جدولش متفاوت باشه .الآن شما سنتو یه سال بالاتر هم در نظر بگیری یعنی ۲۴ هم در نظر بگیری بازم تو این جدول زده پسر حدود ۷۰ درصدی قابل اعتماده .الآن یه پسر داری این بچه دومته؟

آره جدول چینی سنو بالاتر میزنه گاهی دوسال بالاتر میزنه بعد هم فکر کنم جدولش متفاوت باشه .الآن شما سن ...

اره بارداری دوممه.. ولی خب چون اولی و اشتباه گفت دیگه به این یکی اعتماد ندارم.. همون اصلیِ که الآن میگی سایتش بسته شد، میخواستم با اون امتحان کنم که نشد متأسفانه.. به هرحال ممنونم که جواب دادی😚❤

🖤

اره بارداری دوممه.. ولی خب چون اولی و اشتباه گفت دیگه به این یکی اعتماد ندارم.. همون اصلیِ که الآن م ...

خواهش گلم انشاالله سلامت باشه😘😍 .جنسیتش فهمیدی بیا همینجا بگو میخوام ببینم این جدول ها چقد معتبرن