2777
2789

باید تو بازی بهش بدی منم پسرم بد غذاست اوایل یه قصه شروع میکردم از خودم میساختم که خندا دار باشه و با خنده گولش میزدم و میدادم میخورد

الانم که دو سال و 8 ماهشه وقتی نمیخوره عروسکا و اسباب بازیاشو میارم اول به اونا میدم و میگم واییی اینا چقد زرنگ و قوی شدن حالا این یکی ببینم تو دهن کی میره اونم از روی حسودی دهنشو باز میکته و میخوره

کلا باید خیلی حوصله به خرج بدی با گوشی هم میتونی مشعولش کنی و بدی بخوره من بازی تام سخنگو رو هم تو گوشیم ریخته بودم با اون بازی میکرد منم غذا تو دهنش میزاشتم مشغول بود میخورد

منم به بچه ام بدم غذا نمیخوره ولی وزنش خوبه

زینک مشکلی نداره ولی اشتهارو تحریک میکنه من به بچه بزرگم میدادم به این کوچولوهم که هجده ماهشه میدم اشتهاش خوب شده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقییییییقا دختر منم یکساله بود همینطور بود با همین وزن. کاملا درکت میکنم.

از دست دیگران مثلا مادر شوهرم یا برادرم میخورد منم میبردمش اونا بهش غذا میدادن کم کم خوب میشه حرص نخور الان دوسالشه از شیر گرفتم کمی بهتر غذا میخوره بچه دیگه هم باشه بد نیست 

عزیزم امضات...😖کجایی مگه؟

دعاکن برام گلم 

بعد فوت خواهرزادم داغون شدم

شمالم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

سعی کن غذای انگشتی درست کنی تاخودش بخوره،بهش اصرار نکن فقط بزار جلوش تا خودش برداره،مثلا متست بریز توکاسه تاباقاشق خودش بخوره،من شاید یکساعت برای دادن غذاوقت میزارم،گاهی اون آب بازی میکنه ومن دکنارش غذامیزارم دهنش

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
دعاکن برام گلم  بعد فوت خواهرزادم داغون شدم شمالم

چرانمیتونی بری؟اشکم درومد

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
چرانمیتونی بری؟اشکم درومد

ببخشید صرفا امضامو گذاشتم که دعام کنید شاید دعای یکیتون گرفت 

مادرشوهرم اجازه نمیده 

ببخشید صرفا امضامو گذاشتم که دعام کنید شاید دعای یکیتون گرفت  مادرشوهرم اجازه نمیده

برات صلوات فرستادم گلم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
برات صلوات فرستادم گلم....

عزیزی

الهی دلشادباشی همیشه❤

عزیزی الهی دلشادباشی همیشه❤

قربونت....همچنین شما😘