2777
2789
عنوان

ته چین تک نفره و پیتزا قیفی ماریا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 39924 بازدید | 1051 پست

ماریا جونم میگما من عاشقتم بخدا بخاطر تو رفتم سرآشپز پاپیونو نصب کردم گفته بودی هستی اسمتم ستارست پیدات نکردم کاربریمو ی سال بود بسته بودم فقط و فقط بخاطر تو اومدم درخواس دوستیمو بی زحمت قبول کن 😍😍

ماریا جونم میگما من عاشقتم بخدا بخاطر تو رفتم سرآشپز پاپیونو نصب کردم گفته بودی هستی اسمتم ستارست پی ...

ای جانم فدات بشم که انقدر مهربونی . من اونجا هستم ولی عکس نمیزارم خوشم نمیاد از محیطش . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام ماریا جوون 😙😙😙

آفرین عزیزم .👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

ماشالا به شما عزیز کدبانووو‌. خییلی عالیه‌ قیافشششش ۲۰. شک ندارم منم پیش از قیافش هم عالی تره 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

ما یا جون عزیز من امروز میخوام برای پسری کیک درست کنم لطفا کمکم کن . اولین باره نمیدونم تو چه حالت و دنیای رو براش بگذارم ‌ عکس دفترچه‌ رو برات می گذارم ۱۲ نوع پخت داره برای کیک و شیرینی بهترین نوع این ها کدوم هست عزیزم. و این که با فن باشه یا بدون فن 

یه دنیا سپاس 😙😙😙

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
ما یا جون عزیز من امروز میخوام برای پسری کیک درست کنم لطفا کمکم کن . اولین باره نمیدونم تو چه حالت و ...

2.المنت بالا و پایین.  ولی بزار روی 160 درجه و با فن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلاااام ماریا جوون 😙😙😙 آفرین عزیزم .👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ماشالا به شما عزیز کدبانووو‌. خییلی ...

سلام عشقم . مرسی مهربون 

2.المنت بالا و پایین.  ولی بزار روی 160 درجه و با فن

ماریا جون المنت بالا و پایین رو حالت ۸ ‌داره که فن هم توشه‌ ۲ بدونه فن هست 

بگذارم رو ۸

یه سوال دیگه عزیزم. 

سنسور پخت کیک و گوشت رو بخوام بهشون وصل‌ کنم دمای داخل کیک یا گوشت ها چه دمای باید رسیده باشه که بفهمیم پخته 

ماریاتو خیلی خوشمزه ای ...مرررسی   عالی 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه