2777
2789
عنوان

ته چین تک نفره و پیتزا قیفی ماریا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 39918 بازدید | 1051 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودیم میشه بهت ماریا😭😭😭😭من فقط بلدم خرابکاری کنم

نگو اینجوری عزیزم.  منم اول هر کاری کلی خرابکاری دارم تا یاد بگیرم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من عاشق تاپیک های شمام.  همه رو ذخیره کردم که بعدا که ازدواج کردم درست کنم😁

مرسی مهربون . به امید خدا درست میکنی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نگو اینجوری عزیزم.  منم اول هر کاری کلی خرابکاری دارم تا یاد بگیرم

من استعدادم تو این موارد خیلی کمه ولی تو واقعا  یه کدبانوی همه چی تمومی ماشاءالله بهت 😘

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
من استعدادم تو این موارد خیلی کمه ولی تو واقعا  یه کدبانوی همه چی تمومی ماشاءالله بهت 😘

قربون محبتت

ماریا من یه کیک شکلاتیه خیلییی خوشمره بخوام دستورش تو کدوم تاپیکته؟ قبلا یه کیک هایی درست میکردم ...

عزیزم😂

کیک شکلاتی خیس

قربونت .اره عزیز . تو همه چی میشه.  حتی کاغذ های کاپ کیک و مافین.  دیگه نیاز به قالب هم ند ...

عزیزم من قالب ندارم میشه توی ظرف برنج درست کنم ؟؟یعنی روش برنج هم بریزم ته دیگ بشع ؟؟؟دونفریم چندتا زرده تخم مرغ لازمه بنظرتون وازکجا بفهمم زرده تخم مرغ کافیه؟؟؟؟

ببخشی زیاد سوال پرسیدم پیشاپیش ممنونم از کمکتون😍😘😘

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم من قالب ندارم میشه توی ظرف برنج درست کنم ؟؟یعنی روش برنج هم بریزم ته دیگ بشع ؟؟؟دونفریم چندتا ...

گفتم.که تو قابلمه میشه پخت . مایه باید شل باشه.  

کل موادت تخم مرغی باشه

[QUOTE=88990846]مرسی الان میرم میبینم😁 میدونی یه کیک شکلاتی میخوام مثل کیک های شکلاتی بی‌بی اونا خیلییی خوشمزن

اره میدونم . اینم خیلی خوشمزه ست. 

گفتم.که تو قابلمه میشه پخت . مایه باید شل باشه.   کل موادت تخم مرغی باشه

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم😍

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊