2777
2789
عنوان

چه کار کنم حالش خوب بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حساسه . ن والا نداره اخریش بود . میخوای بگم مادر شوهرم یکی برات بیاره 😁😁🙁😒

از شانس من مثبت در منفی میشه، آخریه گودزیلا از آب درمیاد 😂 😂 😂 

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
خانوما برا بچه منم دعا کنیو ۴ام جراحی سنگین داره.نمیدونم چه جوری بهش بگم ۵ سالشه.چیکار کنم ای خداااا

نمی دونم روحیه‌ش چه جوریه، ولی دختردایی من دور از جون بچه شما سرطان داشت، هم عملش کردن هم شیمی درمانی شد، اتفاقا چون کوچولو بود هم مراحل درمانش راحت طی شد هم خودش ترس خاصی نداشت (شاید همه بچه‌ها این جوری نباشن) تازه انگار کلی هم خوشحال بود چون هر کاری اراده میکرد اطرافیان واسش انجام می‌دادن 😅 الانم زندگی عادی داره مدرسه میره...

یه دوست دیگمم همین بود، از عمل دوران بچگیش تعریف میکرد که وقتی داشتن می‌بردنش اتاق عمل به باباش گفته قول بده برام رایانک بخری!!! تازه تعریف کردنی می‌گفت خاک تو سرم کاش یه چیز بهتر میخواستم ازش 😅😅 

خلاصه اگه شما جلوش گریه زاری نندازین نترسونینش، خود بچه‌ها تصور خاصی از عمل ندارن. فقط دکتر و بیمارستان خوب ببرینش که خیال‌تون راحت باشه

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
ن اون برادرشوهرم هم اینجوریه . کلا خانوادگی اینجورین  

خدا برا هم حفظ‌تون کنه ⁦❤️⁩

نمی دونم روحیه‌ش چه جوریه، ولی دختردایی من دور از جون بچه شما سرطان داشت، هم عملش کردن هم شیمی درمان ...

بدبختانه یه مستند جراحی دیده😭😭بگم عمل داری داغون میشه.نگم بعدا بهم بی اعتماد میشه.خیلی حساسو زود رنجه😥

بدبختانه یه مستند جراحی دیده😭😭بگم عمل داری داغون میشه.نگم بعدا بهم بی اعتماد میشه.خیلی حساسو زود ر ...

گفتنشو که باییییددد بگی، از مستنده این طوری استفاده کن که بگو دیدی طرف بعدش خوب خوب شد (البته امیدوارم از این مستندا ندیده باشه که طرف آخرش اتفاق بدی براش میفته) ... اگه احساس می‌کنی خودت نمیتونی صحبت کنی بگو دکترش باهاش حرف بزنه یا از یه مشاور کمک بگیر، به نظر من خود دکتر بهتره چون انقد با بچه‌های مختلف سر و کار داشتن که می‌دونن با هر کدوم چه جوری باید حرف بزنن...

نمیدونم به خدا😭😭از یه مشاور وقت گرفتم ببینم اون چی میگه

نگران نباش خیلی زود همه چی تموم میشه و خوشحال میشی که چه خوب شد زود فهمیدی و اقدام کردی، دایی و زندایی منم خیلی گریه کردن اولش ولی به محض اینکه تموم شد همش خدا رو شکر میکردن که خیلی زود متوجه شدن و دخترشون کاملا درمان شد، در حالیکه اگه یه سال دیرتر میفهمیدن کارشون خیلی خیلی سخت میشد. 

الان ذهنت مشوشه سعی کن از نوشتن استفاده کنی تا سرعت افکارتو کند کنی و بتونی انرژی مثبت بدی به خودت، مثلا از حسی که بعد تموم شدن عمل و برگشتن دخترت به خونه خواهی داشت بنویس، یا مثلا قرار بذار بعد عمل با هم هدیه بگیرین ببرین برا بچه‌هایی تو بهزیستی هستن یا سرای سالمندان و این جور جاها... خودت که آروم باشی بهتر میتونی مدیریت کنی، الان انقد استرس داری که من از نوشته‌هات حس میکنم، چه برسه به بچه... موفق باشی ⁦❤️⁩ 

نگران نباش خیلی زود همه چی تموم میشه و خوشحال میشی که چه خوب شد زود فهمیدی و اقدام کردی، دایی و زندا ...

کلی گریه کردم😭😭ممنون برا وقتی که گزاشتی ایشالله بچه هات صحیحو سالم باشن

کلی گریه کردم😭😭ممنون برا وقتی که گزاشتی ایشالله بچه هات صحیحو سالم باشن

⁦❤️⁩