2777
2789
عنوان

سیب زمینی تنوری به روش جیمی الیور

2519 بازدید | 21 پست

سلام ...من به شخصا غذاهای جیمی الیور سرآشپز معروف رو خیلی دوست دارم 😋 از وقتی این سیب زمینی تنوری رو درست میکنیم تو خونه هیشکی سراغ سیب زمینی سرخ کرده نمیره 😁 الان هم فصل سیر تازه س خیلی عالیه ...

روشش اینجوریه که سیب زمینی رو پوست بکنید به تیکه های درشت خورد کنید بریزید تو آب و خیلی کمی نمک برای 10 تا 15 دقیقه بپزه. ..بعد بریزید توی ظرفی مثل پیرکس با دو قاشق روغن زیتون(یا کره) و آویشن ( یا رزماری ) اگه تازه باشه که چه بهتر اگه ندارید خشک ..با کمی فلفل سیاه...بذارید توی فر... سیر تازه با پوست روش باشه... باید یه خورده بکوبید که کل سیر نزنه بیرون فقط باز بشه  ...10 دقیقه آخر در فر رو باز کنید سیر ها رو بریزید روی سیب زمینی ها...اگه از اول بریزید جرقاله میشه😁

فر رو از بالا روشن کنید...زمانش به دمای فر خودتون بستگی داره ...من از بالا 45 دقیقه میذارم طلایی میشه...

اینو آخرش یادم افتاد عکس بگیرم😂 یه قابلمه درست کردم همه ش خورده شد 😁

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینو اجیم درست میکنه ولی روش یکم پنیر پیتزا میریزه

پنیر پیتزا هم خوبه...من کلا خودم میونه خوبی با پنیر پیتزا ندارم...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

مدیون شدی خخخ

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
٤٥ ديقه    ؟؟!!!   از بالا؟ خوبه جزغاله نميشه!!

دمای فر ما خیلی کمه

شادی تو مسلمون نیستی روزه ام  

ای وای 😦 قبول باشه...حواسم بود به ماه رمضان ولی یادم نبود پیشواز رو ...شرمنده 😟

نوش جاااان من سیب زمینی خلالی رو به همین روش تو مایکرویو درست میکنم.مثل سرخ کرده میشه ولی با روغن خ ...

مرسی عزیزم...خیلی عالیه اینجوری...سیب زمینی سرخ کرده روی گاز فقط روغن میخواد...

مرسی عزیزم

درست میکنم برای دخترام 😚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚