2777
2789
عنوان

اولین تکون های جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 46 پست
والا من دوقلودارم یه روز پامیشم میبینم شکمم عمودیه یه روز پا میشم میبینم افقیه شکمم اصلا درک نمیکنم ...

وای خدایا دلم غش رف😄😍😍😘

من چهارده هفته و چارروزمه خیلی میخام تکوناشو حس کنم ولی بعضی وقتا ی نبضایی احساس میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فكر كنم ١٧هفته و چند روزش بود  شوهرم داشت تي وي نگاه ميكرد خاستم برم غر بزنم كه چقدر نشسته ...

😆😂😂چجوري بود لگدش

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
عزیزم من الان سرچ کردمposterior یعنی خلفی فکر کنم اشتباه میکنی

آره عزیزم درست میگی ، بارداریه و بی حواسی🤣

فک کن برات نوشتم آنتریور قدامیه ها ولی تو سونوتو اشتباه دیدم🙃🤪شرمممممنده😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچها من شبا که میخوابم رو پهلو هی حس میکنم یه چیز داره از پهلوم میره.جوونوری چیزی.هرچی دست میکشم میبینم هیچی نی.نمیدونم ای چه احساسیه اومده سراغم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

اولا حركت ملايمه

ولي از هفته ٢٥ ٢٦ به بعد مشخصتره

هفته ٣٠به بعدم قشنگ دست و پاش مياد زير دستت 😍اخي دام تنگ شده با اينكه تا ٤ ماه پيش حامله بودم

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
چندشتون نميشه؟يا قلقلكتون نمياد؟

واخخخ این چ سوالیه چرا چندشم بشه مگ بچم نیس نه اتفاقا حتی تکوناش ببشتر بشه جذاب ترم هس

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
وای خدایا دلم غش رف😄😍😍😘 من چهارده هفته و چارروزمه خیلی میخام تکوناشو حس کنم ولی بعضی وقتا ی نبض ...

فداتشممممم 😍🤩😍🤩منم یه نبضای خیلی ضعیف و یه دل دل زدنایی متوجه میشم حالا نمیدونم توهمه یا واقعیت😅🤗😍😍انشالله به خیر و خوشی باشه عزیزدلم 

...