2777
2789
عنوان

اولین تکون های جنین

533 بازدید | 46 پست

سلام مامانا خوبین میشه لطفا همه جواب بدین که اولین تکون هارو چجوری حس کردید یعنی چجوری بود و ایا یه درد ثانیه ای خیلی ملایم هم داشت؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
17
5
50%
18
2
20%
19
0
0%
20
3
30%
خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگند پسر زودتر میفهمی 

من از خیلی زودترش احساس میکردم ی چیزی مثل ماهی زیر شکممه ی حس عجیبی بود مخصوصا وقتی قرآن می‌خوندم بیشتر بود حرکاتش

بعد از دکتر پرسیدم گفت بستگی ب خورده جنین داره از نظر زرنگی 

خدا جونم مرسی 

میگن مث نبض یا پرزدن پروانه حس میشه . گاهی افراد با باد روده اشتباه میگیرنش

من که دکترم گفت تا ۲۲ هفته وقت دارم چون فقط گاهی نبص قوی حس میکنم ولی نمیدونم تکونه یا نه

میگند پسر زودتر میفهمی  من از خیلی زودترش احساس میکردم ی چیزی مثل ماهی زیر شکممه ی حس عجیبی بو ...

خب من الان یه چیزای کوچیکی حس میکنم یکمم دردم میاد ولی نمیدونم تکون جنینه یا نه

والا من دوقلودارم یه روز پامیشم میبینم شکمم عمودیه یه روز پا میشم میبینم افقیه شکمم اصلا درک نمیکنم اینا طبیعیه یا نه ؟اخرای هفته۱۵ هستم 😶این عمودی بودن و افقی بودن طبیعه؟

...

من الان دارم میرم تو سیزده هفته سمت راستم همش احساسش میکنم مث یه ماهی یا یه موج

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
میگند پسر زودتر میفهمی  من از خیلی زودترش احساس میکردم ی چیزی مثل ماهی زیر شکممه ی حس عجیبی بو ...

ربطی به جنسیت نداره نی نی من دختره و بارداری اولمه اما خیلی زود تکون خورد و فهمیدمش....

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

والا من دوقلودارم یه روز پامیشم میبینم شکمم عمودیه یه روز پا میشم میبینم افقیه شکمم اصلا درک نمیکنم ...

ای جانم خخخخخخ اره دیگه صد در صد طبیعیه

من الان دارم میرم تو سیزده هفته سمت راستم همش احساسش میکنم مث یه ماهی یا یه موج

نه باباااااا فکر نکنم جنین باشه اخه خیلی زود فکر کنم برای حس کردن تکون