2777
2789
عنوان

تو بیمارستان نجمیه کسی دکتر زنان خوب میشناسه که راضی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12646 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسینشون من خیلی سردرگمم تازه صب فهمیدم مامان شدم

والا من خودم پیش پرستنده میرفتم ، مامانمم پیش کنعانی ، و دکتر ادیبی زایمان مامانمو انجام داد

کلا بیمارستان خوبیه و دکترای خوبی داره

والا من خودم پیش پرستنده میرفتم ، مامانمم پیش کنعانی ، و دکتر ادیبی زایمان مامانمو انجام داد کلا بی ...

طبیعی؟

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
من دو سال پبش نجميه زايمان كردم ،دكترم منصوره كرماني بود ،عالي بود،مهربون و دلسوز و پيگير

طبیعی بودی؟

من قدم ۱۶۶ وزنم ۶۰ استخون بندیم ظریفه لگنم کوچیکه فک میکنم طبیعی بزام بمیرم 

نه بابا از شما ریزتر و ظریفتر هم زایمان طبیعی کردن

از الان به زایمان فکر نکن

هر هفته توی همون هفته باش ، استرس نده به خودت

نه بابا از شما ریزتر و ظریفتر هم زایمان طبیعی کردن از الان به زایمان فکر نکن هر هفته توی همون هفته ...

اخه واسه تحت نظر دکتد بودن میگم وقتی بدونم سزارین نمیکنن فایده نداره اصلا طبیعی دوس ندارم

والا من خودم پیش پرستنده میرفتم ، مامانمم پیش کنعانی ، و دکتر ادیبی زایمان مامانمو انجام داد کلا بی ...

ببخشید من یه سوال ازتون دا م شما خود نجمیه میرفتید دکتر؟ میخوام ببینم معطلی برای نوبت دکتر چقدره. من بچم دو ماهشه کرونا هم هست دوشنبه نوبت گرفتم منتها از وقتی برم چقد باید بشینم؟