2777
2789
چرانمیتونم ازبارداریم لذت ببرم ؟چرا همش فکر میکنم نی نی یه چیزیش میشه وسالم نیست وسونوها بهم دروغ میگن؟خیلی حالم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبیعیه. منم اول فکر میکردم نکنه دست نداشته باشه یا ... بعد دیدم دوست هام هم اینطوری بودن و بچه هاشون ماشالله سالمه. اینه که منم مثبت شدم. بالاخره آدم فکر میکنه امانت بزرگی بهش سپردن. توکل به خدا کن. سونوگرافی حتی آب مروارید بچه رو نشون میده چه برسه به مشکلات دیگه. پس بهش اعتماد کن
عزیزم همه این استرس رو دارن و ناخودآگاه بهش فکر میکنن
سعى کن زیاد بهش فکر نکنى و به محض اینکه این فکرا اومد تو ذهنت خودت رو مشغول یه کارى کن
منم همینطورى بودم ولى الان نى نیم خداروشکر سالمه
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.
عزیز دلم بسپر به خدا
آرامش اول از همه برا خودت خوبه و بعد برا نینیت،به چیزای خوب فکر کن،به لحظه های خوب اومدن نی نی.
قرآن بخون و ذکر زیاد بگو،برا جفتتون خیلی خوبه
بهشت هم خشکسالیست؛این را دیشب از کف پای مادرم که ترک خورده بود فهمیدم...
منم همش ازین فکرا میکنم ولی آخرش به این میرسم که نه خدا با من اینکارو نمیکنه آخه خیلی بهش اطمینان دارم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خدا نی نیتوحفظ کنه وانیاجان واقعا اروم شدم شماهم میگین اینطور بودین ونی نیهاتون خدارو شکر سالمن ازهمتون بابت این که بهم این ارامش رو که واقعا بهش نیاز دارم دادین تشکرمیکنم
منم همین طور بودم
تا حدی که هر ازمایشی تو بارداری انجام دادم
دایم منتظر خبر بد راجع به نی نی بودم
طبیعیه عزیزم
خدا رو شکر پسرم سالم به دنیا اومد
بعضیا تو بارداری تحت تاثیر تغییر هوذمونها اینجوری میشن نگران نباش
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...