2777
2789
عنوان

تکونای نینی ازهفته چندحس میشه؟

183 بازدید | 29 پست

ازکجابفهمیم حالش خوبه. 17هفتم..راستی من هماتوم داشتم الان 33روزه استراحت مطلقم. دوسه روزه لکه بینی بند اومده یعنی هماتوم جذب شده؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونو باید بری سونو بگه جزب شده یا نه هماتوم معمولا یهو فوران میکنه بعد خاموش میشه 

درمورد حرکت منم شانزدهم هستم حسش میکردم دوروز بود ولی الان زوروزه حس نمیکنم نگرانم😭

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بین هفته ۱۸ تا ۲۳ متغیره عزیزم بستگی به چاقی و لاغری و پوست بدن و نحوه قرارگیری جنین داره من خودم‌ چون جفتم قدامی بود از هفته ۲۳ متوجه شدم 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
من از هفته هفده یه چیزایی حس میکردم

هرروز بود حرکتش؟مثلا میشه دوروز حس کرد بعد دوسه روز نه ؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد