2777
2789
عنوان

بینی گوشتی 😟

470 بازدید | 21 پست

سلام کسی هشت ک بینیش گوشتی باشه و عمل کردهه باشه و راضی یاشه؟

من بینیم گوشتیه  ولی کج و کوله نی   نیم رخش صاف و سربالاس  فقط از جلو گوشتیه  اونم نه خیلییی ولی هست

میخام برم پیش کسی که خیلی کوچیک نکنه ک مشخص باشه    از اوناییم ک مث لوله تفنگی درمیارن بدم میاد  ک پره هاشون پهنه      جای بخیه هم نمیخام معلوم باشه  دیدین بعصی ها پره ی بینیشون صافه چسبیدع به پوست  ازاونام خوشم نمیاد😔😔دکتر خوب معرفی کنید😘😘

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم بینیت مثل ماله منه ک میخام عمل کنم 

هیچ مشکل خاصی نداره حتی ی عده میگن انگار عمل کردی 

ولی دوس دارم سرش یخورده کوچیک شه

میترسم بیاد بزنه کوتاش کنه چون خودش کوچیکه یا اینکه مثل ی عده سوراخاش مشخص شه

از عملم میترسم😑

ای در دلم نشسته💟    از تو کجا گریزم؟! 💗💗
فک کنم بینیت مثل ماله منه ک میخام عمل کنم  هیچ مشکل خاصی نداره حتی ی عده میگن انگار عمل کردی&n ...

دقیقاا

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

دوستم پیش عامری عمل کرد اونم گوشنی بود ولی خیلی خوب بود بینیش  ولی بنطرمن بینیشو یزرگتر کرده  پره هاشو بزرگ تر کزده ۱۳تومنم گرفته

خواهرخودم میش یزدانفر عمل کزد عالی بود   ولی بمن گف من ب مال تو دست نمیزنم😞😞

منم گوشتیه. 15تومن گفت 

جدا  ؟؟فکک کردم بیشتر میگیره   دوست من پیش عامری رفت ۱۳گرفت   اصا خوب نیود بنطرم

جدا  ؟؟فکک کردم بیشتر میگیره   دوست من پیش عامری رفت ۱۳گرفت   اصا خوب نیود بنطرم

پس برو پیش حسنانی. کاراش تو اینستا هست.. به نظرم که خیلی خوبه. من خودم رفتم مطبش دکتر واردیه. البته من قبلا عمل کردم یه کم کجه واسه همین اومدم پیش حسنانی بهم گفت بیست میگیره. نمیدونم برم یا نه؟؟ 

خوشحالی یعنی ....