2777
2789
عنوان

خانمای بارداریه لحظه بیاین لطفا

217 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من اومدم واسه سونوی تشکیل قلب

آیانیازه که آب بخورم الان10هفتمه.

برای سونوی تشکیل قلب آب نیازنیست بخورم؟؟؟؟:

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیازی نیست گلم سونو بصورت واژینال انجام میشه. هیچ خطری هم نداره

نه گلم سونوی واژینال ننوشته ها

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
تا ۱۲-۱۳ هفته هرچی سونو بری معمولاً بصورت واژینال انجام میدن. چون دقیق‌تره... واسه من nt رو هم واژی ...

عزیژم من دیروز سونوی ان تی دغدم ولی دو سه دقه بیشتر نهایت پنج دقه طول کشید همش نگرانم ک نکنه توجه نکرده

عزیزم تشکیل قلب چرا 11هفتگی؟؟  زودتر نشون میده معمولا  الان دیگه موقع سونوی ان تی هست ه ...

گلم چون نوبت گیرم نیومدزودتربرم.

شهرستان این مشکلاتوداره دیگه

گلم چون نوبت گیرم نیومدزودتربرم. شهرستان این مشکلاتوداره دیگه

خب عزیزدلم ۱۱ هفته هستی ان تی انجام بده که باز دوباره سونو نشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
تا ۱۲-۱۳ هفته هرچی سونو بری معمولاً بصورت واژینال انجام میدن. چون دقیق‌تره... واسه من nt رو هم واژی ...

اولین باره اینطور چیزی میشنوم 

من تو حاملگی یبار هم سونو واژینال ندادم 

واسه بقیه خانوم های باردار هم که دیدم در صورت لزوم واژینال مینویسن

اولین باره اینطور چیزی میشنوم  من تو حاملگی یبار هم سونو واژینال ندادم  واسه بقیه خانوم ...

آره خیلی خوب نیست اوایل بارداری. مگه اینکه بخوان طول سرویکس رو دقیق تر اندازه گیری کنن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیژم من دیروز سونوی ان تی دغدم ولی دو سه دقه بیشتر نهایت پنج دقه طول کشید همش نگرانم ک نکنه توجه نک ...

ای جان  ب سلامتی😍 نه گلم نگران نباش. تو nt چندتا معیار هست ک باید بسنجن: نوع جفت، وضعیت جنین، قد و وزن تقریبی جنین، سن حاملگی، حرکات جنین، مایع پشت گردن، طول سرویکس و...

اینا سر جمع بیشتر از ۵ دقیقه وقت نمیگیرن 😉

اولین باره اینطور چیزی میشنوم  من تو حاملگی یبار هم سونو واژینال ندادم  واسه بقیه خانوم ...

عزیزم اوایل بارداری چون جنین خیلی کوچولوئه و ب دیواره رحم چسبیده، نمیتونن با سونوی شکمی معیارهاشونو بصورت دقیق بسنجن. با سونوی واژینال همه‌چی دقیق مشخص میشه.

میگم ک سونوی nt منو اول واژینال انجام داد. بعداً شکمی هم سونو کرد منو. خداروشکر اتفاقی نیفتاد. سونولوژیست‌ها تو کارشون حرفه‌ای هستن مواظبن.