2777
2789

دختردوسال و ۸ماهشه پنج شب جا خوابشو جداکردم تو اتاق خودشه ولی اصلا همکاری نمیکنه یکسره گریه میکنه اتاق خودم نمیخوابم شبخواب براش روشن میکنم براش خوراکی خریدم لپ لپ خریدم میگم فردا میریم پارک اصلاانگارنه انگار بنظرتون چیکارکنم 

زیر تختش بخواب تا خوابش ببره بچه ها اگه یه هفته کاریو انجام بدی عادت میکنن  به گریش اهمیت نده ...

بنظرتون پیشش بخوابم عادت نمیکنه تو اتاقش باید بخوابم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا  زوده الان. چرا عذابش میدی بچه رو؟. دخترم ۳ماه از دخترت کوچکتره هنوز وسطمون میخابه. نمیگم من کارم درسته. ولی تو اتاق جداگونه خودشم بخاد نمیخابونمش. 

بابا  زوده الان. چرا عذابش میدی بچه رو؟. دخترم ۳ماه از دخترت کوچکتره هنوز وسطمون میخابه. نمیگم ...

میگن از۶ ماه جدا کنید هرچی بزرگ تربشه سخت تره براش بهترین زمان جداکردن توهمین سن

میگن از۶ ماه جدا کنید هرچی بزرگ تربشه سخت تره براش بهترین زمان جداکردن توهمین سن

چرت میگن.منم قبل از اینکه مادر شم همش از این حرفها گوش میدادم و تصمیم داشتم زود جدا کنم. ولی وقتی ببینم هنوز کوچیکع و بهم نیاز عاطفی داره. ممکنه شب بترسه. کابوس ببینه. همش تو روحیش اثر بدی میزاره. هرچقد بمونه پهلوت بیشتر احساس امنیت میکنه و اعتماد بنفسش بالاتر میره

ب نظر من دیر اقدام کردین دختر من ۱۱ ماهشه از اول تو تخت خودش کنار تخت ما بوده از یکسالکی میخام جدا ک ...

دکترش گف تا۲سالگی بذار پیشت بخوابه ازشیرگرفتیش چن ماه بعدکم کم جداش کن الان ۵ شبه جداش کردم ولی میگه دوست ندارم هیچیم براش میخرم فایده نداره میگه بیا پیشم بخواب 

بنظرتون پیشش بخوابم عادت نمیکنه تو اتاقش باید بخوابم 

نه عزیزم بچت خیلی کوچیکه باید زیر تختش بخوابی و اون رو تخت اگه تخت نداره یه بالش بزار پیشش بخواب بعد خوابید برو بعد کم کم که ترسش ریخت خودش جدا میخوابه 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش