2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

59 بازدید | 9 پست

بچها من خواب دیدم یکی ب من گفت پنج ماه دیگه میمیریاست خیلی. میترسم افسرده شدم استرس بارداری گرفتم کمک کنین تروخدا

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ یعنی تموم شدن یه دوره!

۵ماه دیگه یه تغییری توی زندگیت بوجود میاد

نمیشه گفت مثبت یا منفی

گذر از یه دوره به دوره ی دیگست

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
ی گروهی هست تعبیر خوابه اگه خواستی لینکش بذارم

بزار مرسی مال تلگرام؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
https://t.me/joinchat/Czu8-1h2ayHDmTquMxyKgw

مرسی