2777
2789

🌕❤🌕❤🌕

عرضی نیس فقط از بچگیم یه هدف داشتم تو زندگیم اونم این بود که تا میتونم تلاش کنم تو این دنیا دل بقیرو شاد کنم ، کمکشون کنم ، حالشونو خوب کنم 🌒

کاری از دستم برنمیاد اون چنان فقط میتونم از صمیم قلبم برا همه ارزو کنم و دعا کنم دلشون شاد باشه اگه حال هم نوعان من خوب باشه حال منم عالیه❤

دست به دست هم بدیم جهانو جای قشنگ تری کنیم برا زندگی🌝 

سعی کنیم خنده بیاریم رو لب هم 🙂☄

حالا تویی ک داری میخونی ... بخند ☺

ن اینجوری ن بزرگتر بخند 🙂

بخند بخند زورکی هم شده بخند 😊

حالا لبخندتو بزرگتر و بزرگتر کن 😀💥

افرین حالا شد 

دلتون شاد و لبتون خندون💜🧚‍♀️

حالت تهوع دارم ،نمیتونم بخندم 😥😣

الهی عزیز دلم ایشالا بهتر میشی 💋

ولی علم ثابت کرده اکه بخندی و شاد باشی ممکنه حال جسمیتم خ بهبود پیدا کنه 

پس حالا بخند حتی شده یه کوچولو🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مرسی که اینقدر خوبی حتی عنوانت هم حالمو خوب کرد.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
حالت تهوع دارم ،نمیتونم بخندم 😥😣

يعنى حضور سايه  يك بانوى باردار متهوع را هميشه پشت سر تاپيك خود حس كنيد

خدا حفظتون كنه خود تاپيك منو به خنده ننداخت اما حركت تو جال بود در نوع خودش 😂😂😂😂 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
يعنى حضور سايه  يك بانوى باردار متهوع را هميشه پشت سر تاپيك خود حس كنيد خدا حفظتون كنه خو ...

چرا؟ مگه چی گفتم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چقدد هدفت ریباست چشم منم تلاش میکنم هم نوع خودمو شاد کنم

عزیزکم کار خیلی بزرگی میکنی💚🍃

باور کنین حتی اگه لحظه ای کسیو شاد کنین یا ب ارامش برسونین چندین برابرش به خودتون برمیگرده

خوبی از خودتع دوست من 💜 نمیدونی چقدر حرفت ب من انرژی داد💥

قربونت برم عزیزم بدون تعارف گفتم.😘😘

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بله گلم کاملا قبوول داررم ولی بعضی موقع نمیشه نقدد مشغله های فکری داری خودتم فراموش میکنی 

ولی عنوانت بسیاار زیبا بود امیدوارم به هرچی دوست داری برسی عزیزدلم 💛💛💚💚

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛